طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی فسنجان با گوشت قلقلی یکی از انواع خورشت‌های خوشمزه و شیک است که برای پذیرایی و مهمانی‌ها …

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن استراگانف رستورانی

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن استراگانف رستورانی

طرز تهیه چیکن استراگانف چیکن استراگانف، یک خوراک روسی است که از ترکیب گوشت مرغ و قارچ و سس سفید همراه با خامه …

طرز تهیه ساندویچ مرغ گریل شده خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه ساندویچ مرغ گریل شده خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه ساندویچ مرغ گریل ساندویچ مرغ گریل یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست …

طرز تهیه اسکون پیتزایی

طرز تهیه اسکون پیتزایی , دستور پخت اسکون پیتزایی

اسکون پیتزایی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی سریع و راحت و با مواد میانی متنوع و مختلفی آماده و تهیه می‌شود اسکون‌ها بافتی مابین نان و شیرینی دارند و به نان‌هایی که در تهیه آن‌ها از خمیر مایه استفاده نمی‌شود گفته می‌شوند. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه اسکون پیتزایی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد۳۰۰ گرم معادل ۲ و نیم لیوان
کره۱۰۰ گرم
شیر۱۸۰ گرم معادل ۱ لیوان سر خالی
سرکه یا آب لیمو ترش تازه۲ قاشق غذا خوری
نمک۲/۱ قاشق چای خوری
شکر۱ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
پنیر چدار یا گودا ( ۳ ورق)پنیر چدار یا گودا
ژامبون خرد شده۱۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی۴/۱ از هر کدام
پیازچه۳ تا ۴ عدد
پاپریکا و آویشن و ادویه۴/۱ قاشق چای خوری از هر کدام

طرز تهیه اسکون پیتزایی

مرحله ۱: تهیه مواد خشک

ابتدا آرد را الک کنید تا سبک و یکدست شود و سپس به آن مقداری نمک و شکر را به آن اضافه کنید و کاملاً با هم ترکیب کنید بعد بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و هم بزنید سپس ادویه‌ها که شامل پاپریکا و پودر آویشن هستند را به آرد اضافه کنید.

مرحله ۲: درست کردن باتر میلک

سپس مواد خشک را کاملاً با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند و بعد ترکیب آرد را کنار بگذارید سپس برای درست کردن باتر میلک مقداری شیر را داخل یک ظرف بریزید و کمی آب لیمو ترش تازه و یا سرکه را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.

مرحله ۳: خرد کردن سبزیجات

به جای باتر میلک می‌توانید از نصف مقدار آن شیر و یا خامه استفاده کنید، سپس باتر میلک را کنار بگذارید بعد مقداری پیازچه و فلفل دلمه‌ای‌های رنگی را تمیز بشورید و خشک کنید و سپس آن‌ها را به شکل نگینی و ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

مرحله ۴: خرد کردن ژامبون و اضافه کردن کره

سپس مقداری ژامبون را به شکل نگینی و در اندازه‌های دلخواه خرد کنید و بعد مقداری کره که داخل یخچال کاملاً سفت و سرد شده است را رنده کنید و به ترکیب آرد اضافه کنید و با نوک انگشت ورز دهید و با هم مخلوط کنید تا به شکل نان خشک شود.

مرحله ۵: اضافه کردن سبزیجات و ژامبون

بعد فلفل دلمه‌ای سبز، قرمز و زرد را که خرد کرده‌اید روی ترکیب آرد و کره بریزید و با هم مخلوط کنید سپس ژامبون‌ها را هم به ترکیب مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید مقدار هر کدام را بیشتر بریزید.

مرحله ۶: اضافه کردن باتر میلک و ورز دادن خمیر

سپس باتر میلک را که آماده کرده بودید روی مواد بریزید و خمیر را جمع کنید توجه کنید که خمیر را زیاد ورز ندهید چون به روغن می‌افتد، سعی کنید برای جمع کردن خمیر دست‌هایتان را آردی کنید و خمیر را روی یک سطح صاف آرد پاشی شده قرار دهید.

مرحله ۷: اضافه کردن پنیر و باز کردن خمیر

بعد مقداری پنیر گودا یا چدار را که داخل فریزر کاملاً یخ زده‌اند خرد کنید و به مواد اضافه کنید پنیر را می‌توانید در هنگامی که بقیه مواد را داخل آرد می‌ریختید هم اضافه کنید، سپس خمیر را کمی با دست ورز دهید و بعد روی سطح صاف باز کنید.

مرحله ۸: فرم دادن و برش زدن به خمیر

خمیر را با دست به قطر ۱ تا ۲ سانتی‌متر روی سطح کار به شکل دایره یا مستطیل باز کنید سپس روی خمیر را با فرچه با مقداری خامه رومال کنید تا خامه کاملاً سطح خمیر را بپوشاند و بعد آن را به شکل مثلث و یا مستطیل های هم اندازه برش بزنید.

مرحله ۹: آماده سازی خمیر برای پخت

سپس داخل سینی فر یا قالب مورد نظر را کاغذ روغنی قرار دهید و برش‌های خمیر را با فاصله در آن بچینید بعد سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خمیرها کاملا خودشان را بگیرند و عطر و طعم مواد با هم خوب مخلوط شود.

مرحله ۱۰: پختن خمیر در فر

بعد از این زمان سینی را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا خمیرها به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزند، ۵ دقیقه آخر را می‌توانید از دمای گریل به تنهایی استفاده کنید.

مرحله ۱۱: تهیه سس

در این فاصله می‌توانید سس را آماده کنید برای درست کردن سس مقداری سس کچاب را داخل یک ظرف بریزید و به همان اندازه سس مایونز اضافه کنید سپس به مقدار مساوی سس خردل را هم بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله ۱۲: سرو کردن اسکون پیتزایی

بعد از این که خمیرها پختند سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید و سپس اسکون پیتزایی را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید و روی آن را با سس مخصوص تزئین کنید و در ظرف مناسب سرو بچینید. در آخر اسکون پیتزایی را همراه با سالاد و انواع دورچین و مخلفات به عنوان یک پیش غذای خوش طعم سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 3 مرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.