طرز تهیه خوراک سوسیس هندی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خوراک سوسیس هندی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خوراک سوسیس هندی خوراک سوسیس هندی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ و ساده است که عطر و طعمی بی …

طرز تهیه سیاه واویشکا، غذای خوشمزه و لذیذ گیلانی!

طرز تهیه سیاه واویشکا، غذای خوشمزه و لذیذ گیلانی!

طرز تهیه سیاه واویشکا سیاه واویشکا یکی از انواع غذاهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست می‌شود، این غذای …

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون در این مطلب از سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی، خورش …

طرز تهیه کره پسته

طرز تهیه کره پسته طرز تهیه کرم پسته صبحانه کره پسته با چی بخوریم

کره پسته یکی از انواع چاشنی‌های خوشمزه و بسیار مقوی است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و در وعده صبحانه و یا به عنوان یک میان وعده پر خاصیت مورد استفاده قرار می‌گیرد، از کره پسته برای تزئین انواع شیرینی‌ها هم استفاده می‌کنند. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کره پسته در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای کره پسته
مغز پسته۵۰۰ گرم
عسل۱ قاشق غذاخوری
ارده یا روغن مایعبه مقدار لازم

طرز تهیه کره پسته

پوست‌گیری و تفت دادن مغز پسته

برای طرز تهیه کره پسته به روش خانگی ابتدا مقداری پسته را پوست بگیرید و مغز پسته سبز را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و سپس مغز پسته‌ها را در آن کمی تفت دهید، این کار باعث می‌شود که روغن مغز پسته‌ها بهتر و بیشتر خارج شود.

پودر کردن مغز پسته‌ها

سپس تابه را از روی حرارت بردارید و بعد از این که در دمای محیط کمی سرد شدند، مغز پسته‌ها را داخل غذاساز یا میکسر بریزید و کاملاً پودر و له کنید، هرزگاهی دیواره‌ها و کف میکسر را با لیسک تمیز کنید تا همه مغز پسته‌ها به یک اندازه پودر شوند.

افزودن عسل و مخلوط کردن

مغز پسته‌ها ابتدا پودر شده و بعد کم کم شروع به روغن انداختن می‌کند، سپس برای شیرین کردن کره پسته می‌توانید از مقداری عسل استفاده کنید و داخل میکسر بریزید و با هم مخلوط کنید تا عسل به خورد پسته‌ها برود و بافت آن‌ها صاف و یکدست شود.

افزودن ارده و روغن و هم زدن

سپس برای این که کره پسته روان‌تر شود می‌توانید از مقداری ارده و یا روغن مایع استفاده کنید و داخل کره پسته بریزید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و کره پسته نرم و روان شود، بهتر است از ارده استفاده کنید چون طبیعی و مقوی‌تر است.

 افزودن مغز پسته خرد شده

بعد کره پسته را داخل یک ظرف بریزید و مقداری مغز پسته را به شکل نگینی و ریز خرد کنید و داخل آن بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و سپس کره پسته را داخل یک شیشه تمیز بریزید و در آن را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید.

بسته‌بندی و نگهداری کره پسته

سپس در هنگام استفاده کره پسته را داخل یک ظرف مناسب بریزید و مقداری زعفران را هم در یک لیوان آب جوش بریزید و یا چوب دارچین را در چای بریزید و کره پسته را با این نوشیدنی‌های آرامش بخش همراه با نان تازه و مربا و عسل سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 11 تیر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.