طرز تهیه شیرینی رسپیری ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه باقلوای شعریه خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه باقلوای شعریه باقلوای شعریه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده است که با مواد و رسپی های متنوعی درست …
طرز تهیه ویفر رنگارنگ خوشمزه بازاری مرحله به مرحله
طرز تهیه ویفر رنگارنگ ویفر رنگارنگ یکی از تنقلات خوشمزه و متنوع است که طرفداران زیادی به خصوص در کودکان دارد و خیلی …
طرز تهیه بیسکویت شکری خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه بیسکویت شکری بیسکویت شکری یکی از انواع بیسکویت های خوشمزه و ترد است که با مواد ساده ای درست می شود، …
طرز تهیه شیرینی رسپیری
شیرینی رسپیری یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و به راحتی در دهان آب میشود، این شیرینی دلچسب برای پذیرایی در ایام عید بسیار شیک و مناسب است و خیلی راحت و سریع درست میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی رسپیری در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای شیرینی رسپیری | |
کره هم دمای محیط | ۱۲۵ گرم |
پودر قند | ۳۰ گرم معادل ۴/۱ لیوان |
آرد سفید | ۱۲۵ گرم معادل ۱ لیوان و ۲ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت | ۲۵ گرم معادل ۳ قاشق غذا خوری |
پودر نسکافه | ۱ قاشق مربا خوری |
آب داغ | ۱ قاشق غذا خوری |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
طرز تهیه شیرینی رسپیری
مرحله اول
برای طرز تهیه شیرینی رسپیری خوشمزه ابتدا کره را داخل یک ظرف بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت آنها سبک شود و بعد وانیل را روی ترکیب بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بافت مخلوط یکدست شود.
مرحله دوم
مقداری آب جوش را در یک ظرف کوچک بریزید و پودر نسکافه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بعد به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود، سپس در یک ظرف آرد و نشاسته ذرت را با هم ترکیب کنید.
مرحله سوم
بعد ترکیب آرد را ۲ تا ۳ بار الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و سپس کم کم و در چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و با همزن دستی به آرامی و در یک جهت هم بزنید تا آرد گلوله نشود و خوب با هم ترکیب شوند و بافت مخلوط یکدست شود.
مرحله چهارم
سپس مخلوط مواد را داخل دو قیف با دو ماسوره مختلف و به سلیقه و دلخواه خودتان بریزید و بعد در کف قالب کاغذ روغنی قرار دهید و با قیفها روی آن از مایه شیرینی شکوفه بزنید و سپس قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.
مرحله پنجم
دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا بپزند و سطح آنها طلایی رنگ شود و بعد از این مدت قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا سرد شود و سپس به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید.
مرحله ششم
سپس شیرینیها را در ظرف مناسب قرار دهید و به دلخواه و سلیقه خودتان مقداری عسل یا شکلات صبحانه روی آنها بریزید و با پودر پسته و پودر نارگیل و مغز گردو خرد شده تزئین کنید و این شیرینی خوش طعم و لطیف را همراه با چای سرو کنید.
- منبع :
- sharmin.food