طرز تهیه باقلوای شعریه خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه باقلوای شعریه خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه باقلوای شعریه باقلوای شعریه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده است که با مواد و رسپی های متنوعی درست …

طرز تهیه ویفر رنگارنگ خوشمزه بازاری مرحله به مرحله

طرز تهیه ویفر رنگارنگ خوشمزه بازاری مرحله به مرحله

طرز تهیه ویفر رنگارنگ ویفر رنگارنگ یکی از تنقلات خوشمزه و متنوع است که طرفداران زیادی به خصوص در کودکان دارد و خیلی …

طرز تهیه بیسکویت شکری خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه بیسکویت شکری خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه بیسکویت شکری بیسکویت شکری یکی از انواع بیسکویت های خوشمزه و ترد است که با مواد ساده ای درست می شود، …

طرز تهیه شیرینی رسپیری

طرز تهیه شیرینی رسپیری , دستور پخت شیرینی رسپیری نسکافه ای

شیرینی رسپیری یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و به راحتی در دهان آب می‌شود، این شیرینی دلچسب برای پذیرایی در ایام عید بسیار شیک و مناسب است و خیلی راحت و سریع درست می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی رسپیری در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای شیرینی رسپیری
کره هم دمای محیط۱۲۵ گرم
پودر قند۳۰ گرم معادل ۴/۱ لیوان
آرد سفید۱۲۵ گرم معادل ۱ لیوان و ۲ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت۲۵ گرم معادل ۳ قاشق غذا خوری
پودر نسکافه۱ قاشق مربا خوری
آب داغ۱ قاشق غذا خوری
وانیلنوک قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی رسپیری

مرحله اول

برای طرز تهیه شیرینی رسپیری خوشمزه ابتدا کره را داخل یک ظرف بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت آن‌ها سبک شود و بعد وانیل را روی ترکیب بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بافت مخلوط یکدست شود.

مرحله دوم

مقداری آب جوش را در یک ظرف کوچک بریزید و پودر نسکافه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بعد به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود، سپس در یک ظرف آرد و نشاسته ذرت را با هم ترکیب کنید.

مرحله سوم

بعد ترکیب آرد را ۲ تا ۳ بار الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و سپس کم کم و در چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و با همزن دستی به آرامی و در یک جهت هم بزنید تا آرد گلوله نشود و خوب با هم ترکیب شوند و بافت مخلوط یکدست شود.

مرحله چهارم

سپس مخلوط مواد را داخل دو قیف با دو ماسوره مختلف و به سلیقه و دلخواه خودتان بریزید و بعد در کف قالب کاغذ روغنی قرار دهید و با قیف‌ها روی آن از مایه شیرینی شکوفه بزنید و سپس قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.

مرحله پنجم

دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا بپزند و سطح آن‌ها طلایی رنگ شود و بعد از این مدت قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا سرد شود و سپس به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید.

مرحله ششم

سپس شیرینی‌ها را در ظرف مناسب قرار دهید و به دلخواه و سلیقه خودتان مقداری عسل یا شکلات صبحانه روی آن‌ها بریزید و با پودر پسته و پودر نارگیل و مغز گردو خرد شده تزئین کنید و این شیرینی خوش طعم و لطیف را همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 19 تیر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.