طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون در این مطلب از سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی، خورش …

طرز تهیه کیک سه شیر شکلاتی، مناسب برای میان وعده!

طرز تهیه کیک سه شیر شکلاتی، مناسب برای میان وعده!

طرز تهیه کیک سه شیر شکلاتی کیک سه شیر شکلاتی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف …

طرز تهیه کلوچه فومن خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله

طرز تهیه کلوچه فومن خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله

طرز تهیه کلوچه فومن کلوچه فومن یکی از انواع کلوچه های سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر فومن می …

طرز تهیه هالکا تاتلیسی

طرز تهیه هالکا تاتلیسی

هالکا تاتلیسی یکی از انواع شیرینی‌ها خوشمزه و بامیه‌های معروف ترکیه‌ای است که طعمی عالی و فوق العاده دارد و خیلی راحت و به روش‌های مختلف درست و تهیه می‌شود، هالکا تاتلیسی یک دسر شیک و مجلسی و بسیار مناسب برای پذیرایی است، برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه هالکا تاتلیسی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای شربت
شکر۳ لیوان
آب۲ و نیم لیوان
لیمو ترش تازه۱ برش
مواد لازم برای خمیر
آرد ایرمیک یا آرد سمولینا۵۰۰ گرم
آرد سفیدنصف لیوان
شیر۱ لیوان
آب۱ لیوان
شکر۲ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر۱ بسته ۱۰ گرمی معادل ۲ و نیم قاشق چای خوری
روغن مایعنصف لیوان
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم

طرز تهیه هالکا تاتلیسی

مرحله اول

ابتدا برای درست کردن شربت مقداری آب را داخل یک قابلمه بریزید و بعد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید، سپس یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید و یک برش حلقه‌ای از آن را جدا کنید و در مخلوط آب و شکر بیاندازید و سپس درب قابلمه را ببندید.

مرحله دوم

بعد قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید، سپس به مدت نیم ساعت اجازه دهید تا مخلوط بجوشد و غلیظ شود و به قوام برسد، وقتی شربت به غلظت مناسب رسید آن را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود.

مرحله سوم

برای درست کردن خمیر ابتدا آرد ایرمیک را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید، با این روش بامیه با کیفیت‌تری خواهید داشت، سپس آرد سفید را هم در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید‌.

مرحله چهارم

سپس آرد ایرمیک را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و بعد روغن مایع را روی آن‌ها بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا بافت یکدستی تشکیل شود و سپس بکینگ پودر و شکر را هم به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله پنجم

بعد شیر را به ترکیب مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و سپس آب را کم‌کم روی مواد بریزید و هم بزنید تا خمیر تشکیل شده یکدست و لطیف شود، قوام خمیر باید طوری باشد که وقتی با قاشق برمی‌دارید از آن نریزید و روان نباشد.

مرحله ششم

سپس روی ظرف خمیر را با سلفون بپوشانید و در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا خمیر به مدت نیم ساعت خوب استراحت کند و طعم همه مواد با هم مخلوط شود، بعد خمیر را داخل کیسه قیف با ماسوره ستاره‌ای شماره ۸۶۵ بریزید.

مرحله هفتم

بعد در یک تابه و یا قابلمه مناسب مقداری روغن مایع بریزید و قبل از آن که بخواهید روغن را روی حرارت داغ کنید، مقداری از مواد را داخل روغن سرد به شکل دایره‌های بزرگ پایپ کنید و سپس تابه را به آرامی تکان دهید تا روی خمیر هم روغنی شود.

مرحله هشتم

سپس ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود و بامیه‌ها در آن سرخ شوند، بعد بامیه‌ها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود و سپس بامیه‌ها را از روغن داغ خارج کنید و بلافاصله داخل شربت سرد بیاندازید و بغلتانید.

مرحله نهم

بعد اجازه دهید تا بامیه‌ها چند ثانیه داخل شربت بمانند و بعد از آن شیرینی‌ها را از داخل شربت بیرون بیاورید و داخل ظرفی قرار دهید و با توجه به ذائقه و دلخواه خودتان با پودر پسته، پودر نارگیل و یا پودر گردو تزئین کنید و کنار بگذارید. در آخر تعدادی هالکا تاتلیسی را در ظرف مناسب بچینید و این دسر خوش طعم و شیک و مجلسی را همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 20 خرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.