طرز تهیه ته انداز مرغ و سیب زمینی مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کباب تابه ای مرغ خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه کباب تابه ای مرغ کباب تابه ای مرغ از غذاهای ساده و بسیار خوشمزه ایرانی است که با روش های بسیار …
طرز تهیه پاپ کورن خوشمزه و بازاری مرحله به مرحله
طرز تهیه پاپ کورن پاپ کورن یکی از انواع خوراکی های بین المللی و سالم است که در سراسر جهان طرفدارهای زیادی دارد، …
طرز تهیه کوکو سبزی با مرغ مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو سبزی با مرغ کوکو سبزی با مرغ یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و ساده است که عطر و طعم فوقالعاده …
طرز تهیه ته انداز مرغ و سیب زمینی
ته انداز مرغ و سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه، لذیذ و متفاوت است که هرکس با سلیقه و دلخواه خود برای درست کردن این غذا از روشهای مختلف و مواد متنوعی استفاده میکند، این غذای دلچسب خیلی راحت و سریع تهیه و آماده میشود، برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ته انداز مرغ و سیب زمینی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
مرغ ( ران یا سینه) | ۳ تکه |
برنج | ۴ پیمانه |
رشته پلویی | ۱ پیمانه |
کشمش | نصف پیمانه |
سیب زمینی متوسط | ۲ عدد |
زعفران دمکرده | به مقدار لازم |
روغن مایع | به مقدار لازم |
کره | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
کنجد | به مقدار لازم |
دستور پخت ته انداز مرغ و سیب زمینی
مرحله اول
ابتدا مرغها را که به دلخواه خودتان میتوانید از ران یا سینه استفاده کنید داخل یک ظرف بریزید و بعد مقداری نمک، فلفل سیاه و زعفران دم کرده غلیظ را روی مرغها بریزید و با هم مخلوط کنید و بعد روی ظرف را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
مرحله دوم
سپس به مدت ۲ تا ۳ ساعت اجازه دهید تا مرغها استراحت کنند و ادویهها کاملا به خورد آنها بروند و مرغها مزهدار شوند، بعد در یک تابه مقداری کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود و سپس کشمشها را در آن تفت دهید.
مرحله سوم
بعد کشمشها را از تابه بیرون بیاورید و کنار بگذارید و سپس رشته پلویی را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا رنگ آن کمی قهوهای شود و کنار بگذارید، بعد برنج را که از شب قبل همراه با آب و نمک خیس کرده اید در یک قابلمه آب جوش بریزید.
مرحله چهارم
سپس اجازه دهید تا برنج به مدت ۷ تا ۸ دقیقه در آب، بجوشد و کمی پخته و نرم شود، بعد برنج را آبکش کنید و رشته پلویی را با آن مخلوط کنید و کنار بگذارید، سپس در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
مرحله پنجم
بعد مرغها را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا کاملا سرخ شود، وقتی یک طرف مرغها طلایی شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر مرغ هم سرخ شود و بعد سیب زمینیها را که از قبل حلقهای برش دادهاید کنار مرغ به شکل ایستاده بچینید.
مرحله ششم
به دلخواه و سلیقه خودتان میتوانید مقداری کنجد به سیب زمینیها بزنید، بعد آرام با کفگیر برنج را روی سیب زمینیها بریزید به طوری که سیب زمینیها حرکت نکنند، وقتی برنج تا لبه سیب زمینیها را پر کرد، روی آنها را هم با برنج بپوشانید.
مرحله هفتم
سپس کشمشها را وسط برنج بریزید و دوباره روی آن را با برنج بپوشانید، بعد درب قابلمه را با دمکنی ببندید و حرارت را کم کنید و به مدت یک ساعت و نیم اجازه دهید تا برنج دم بکشد و مرغها خوب پخته شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله هشتم
بعد مقداری زعفران را در یک ظرف کوچک بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا خوب دم بکشد و غلیظ شود، سپس ته انداز مرغ و سیب زمینی را در یک ظرف مناسب بکشید و روی برنج مقداری کره ذوب شده و یا روغن مایع بریزید.
مرحله نهم
وقتی زعفران دم کشید مقداری از آن را روی برنج بریزید و بعد با مقداری خلال پسته و خلال بادام و کشمش روی برنج را تزئین کنید و این غذای خوش طعم را همراه با سالاد، ترشی، زیتون پرورده و انواع دورچین برای پذیرایی و مهمانیها سرو کنید.
- منبع :
- maman_farah_cooking