طرز تهیه قیساوا خوشمزه و مقوی مرحله به مرحله
طرز تهیه حلوای شیر خشک خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه حلوای شیر خشک حلوای شیر خشک یکی از انواع حلواهای خوشمزه و خوش عطر است که بافت بسیار نرم و لطیفی …
طرز تهیه سمبوسه مرغ خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله
طرز تهیه سمبوسه مرغ سمبوسه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با ترکیب های بسیار متنوعی درست …
طرز تهیه نودل پنیری خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه نودل پنیری نودل پنیری یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود و …
طرز تهیه قیساوا
قیساوا نوعی صبحانه مقوی و خوشمزه از شهرهای مختلف کشورمان است که طعم فوق العادهای دارد و خیلی راحت و سریع میتوانید آن را درست کنید، قیساوا به روشهای مختلف و با مواد متنوعی آماده میشود که بسیار پرخاصیت و لذیذ است و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه قیساوا در ادامه با سایت آموزشی نکتهچی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
خرما | ۱۰ عدد |
تخم مرغ | ۲ تا ۳ عدد |
کره حیوانی | ۲ قاشق غذا خوری |
دارچین | ۱ قاشق چای خوری |
پودر گل محمدی | نوک قاشق چای خوری |
کنجد | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
دستور پخت قیساوا
مرحله اول
برای تهیه قیساوا ابتدا خرماها را در یک ظرف بریزید و مقداری آب جوش به آنها اضافه کنید تا نرم شوند و پوست آنها به راحتی کنده شود و بعد پوست خرماها را جدا کنید و هسته آنها را بیرون بیاورید و کنار بگذارید. مقدار خرما را میتوانید کمتر یا زیادتر کنید.
مرحله دوم
سپس گردوها را با چاقوی تیز خرد کنید و بعد در یک تابه مقداری کره محلی را بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود وقتی کره کمی داغ شد خرماها را در آن بریزید و کمی تفت دهید تا نرم و سبک شوند و طعم کره به خورد خرماها برود.
مرحله سوم
بعد گردوهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی روغن بیاندازند و سپس مقداری پودر دارچین روی آنها بریزید و کمی تفت دهید تا عطر دارچین کاملا پخش شود و بعد تخم مرغها را بشکنید و در تابه بریزید و خوب مخلوط کنید تا کاملا پخته شوند.
مرحله چهارم
در آخر برای طعم بهتر مقداری پودر گل محمدی بریزید و هم بزنید و با مواد مخلوط کنید و سپس مقداری پودر کنجد را هم روی مواد بریزید و مخلوط کنید و بعد تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس مقداری از آن را در ظرف مناسب بکشید.
مرحله پنجم
بعد قیساوا را با خردههای مغز گردو و خرما و کنجد تزئین کنید، این غذای خوش طعم و مقوی و پرخاصیت برای وعده صبحانه بسیار مناسب و سالم است و یا به عنوان یک میان وعده ساده و مقوی به خصوص برای افراد سرد مزاج بسیار استفاده میشود.
مرحله ششم
در آخر قیساوا را همراه با نان تازه و انواع دورچین و چای داغ به عنوان یک صبحانه دلچسب و مقوی برای همه افراد و به خصوص برای کودکان سرو کنید.
- منبع :
- cookpad_farsi