طرز تهیه رشته پلو ترکیه ای خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه شامی کباب خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه شامی کباب شامی کباب یا کتلت گوشت از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که با ترکیب های متنوعی درست می …
طرز تهیه پنکیک سبزیجات خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه پنکیک سبزیجات پنکیک سبزیجات یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که با رسپی و مواد متنوعی درست می شود، …
طرز تهیه کوکو سیب زمینی زعفرانی ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو سیب زمینی زعفرانی کوکو سیب زمینی زعفرانی یکی از انواع غذاهای محبوب ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می …
طرز تهیه رشته پلو ترکیه ای
رشته پلو ترکیهای یکی از انواع غذاهای خوشمزه ترکی است که طعم و عطر بینظیری دارد، این غذای لذیذ خیلی راحت و سریع درست میشود و از آن میتوان به عنوان یک پیش غذای شیک و یا یک وعده غذایی ساده و مقوی و پرخاصیت استفاده کنید، برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رشته پلو ترکیه ای در ادامه با سایت آموزشی نکتهچی همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
برنج | ۲ پیمانه |
رشته پلویی | ۲ مشت |
سیب زمینی متوسط | ۲ عدد |
فلفل دلمه رنگی | ۱ عدد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
پودر سیر | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و زردچوبه | ۱ قاشق چای خوری از هر کدام |
آویشن | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه و فلفل قرمز | نصف قاشق چای خوری از هر کدام |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
دستور پخت رشته پلو ترکیه ای
مرحله اول
ابتدا سیب زمینیها را تمیز بشورید و خشک کنید و به دلخواه خودتان پوست بگیرید و یا با پوست به شکل حلقهای و باریک برش بزنید و بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و برشهای سیب زمینی را در آن کمی سرخ کنید و بعد از تابه بیرون بیاورید.
مرحله دوم
سپس فلفل دلمهای را که با سلیقه خودتان میتوانید از فلفل دلمه سبز یا قرمز یا زرد استفاده کنید، تمیز بشورید و خشک کنید و به شکل حلقهای برش بزنید و بعد آنها را در تابهای که سیب زمینیها را سرخ کردید، بریزید و کمی تفت دهید تا نرم و سبک شوند.
مرحله سوم
بعد پیاز را خلالی یا نگینی خرد کنید و در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و سپس پیازها را در آن بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند و بعد زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ زردچوبه باز شود.
مرحله چهارم
سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن و پودر سیر را بریزید و تفت دهید تا عطر ادویهها پخش شود، بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا سرخ شوند و رنگ آنها تغییر کند سپس رب گوجه فرنگی را بریزید و تفت دهید.
مرحله پنجم
وقتی که بوی خامی رب گرفته شد و رنگ آن در مواد باز شد مقدار کمی آب روی مواد بریزید و هم بزنید و بعد در اطراف تابه سیب زمینیها و فلفل دلمهها را بچینید و سپس درب تابه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا همه مواد کاملا با هم بپزند.
مرحله ششم
بعد برنج را که در یک قابلمه بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید، به طوری که آب به اندازه تقریبا ۲ تا ۳ سانتیمتر بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد و سپس مقداری روغن و کمی نمک در آب بریزید و هم بزنید تا کاملا با آب برنج مخلوط شوند.
مرحله هفتم
بعد قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند و سپس رشتههای پلویی را خرد کنید و در قابلمه بریزید تا همراه با برنجها کمی در آب بجوشند، بعد از این که آب جمع شد، درب قابلمه را با دمکنی ببندید و حرارت را کم کنید.
مرحله هشتم
سپس به مدت تقریبا ۴۰ تا ۴۵ دقیقه اجازه دهید تا رشته پلو خوب دم بکشد و بعد از روی حرارت بردارید و در یک ظرف مناسب بریزید و در اطراف آن از مخلوط مواد گوشت و سیب زمینیها بریزید و با چند برگ نعناع، ریحان و گشنیز تزئین کنید. در آخر رشته پلو ترکیهای را همراه با سس کچاب و گوجه فرنگی و سالاد، ترشی، زیتون پرورده و انواع دورچین به عنوان یک غذای ساده و مقوی سرو کنید.
- منبع :
- chefalborz