طرز تهیه رشته پلو ترکیه ای خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه رشته پلو ترکیه ای
رشته پلو ترکیهای یکی از انواع غذاهای خوشمزه ترکی است که طعم و عطر بینظیری دارد، این غذای لذیذ خیلی راحت و سریع درست میشود و از آن میتوان به عنوان یک پیش غذای شیک و یا یک وعده غذایی ساده و مقوی و پرخاصیت استفاده کنید، برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رشته پلو ترکیه ای در ادامه با سایت آموزشی نکتهچی همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
برنج | ۲ پیمانه |
رشته پلویی | ۲ مشت |
سیب زمینی متوسط | ۲ عدد |
فلفل دلمه رنگی | ۱ عدد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
پودر سیر | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و زردچوبه | ۱ قاشق چای خوری از هر کدام |
آویشن | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه و فلفل قرمز | نصف قاشق چای خوری از هر کدام |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
دستور پخت رشته پلو ترکیه ای
مرحله اول
ابتدا سیب زمینیها را تمیز بشورید و خشک کنید و به دلخواه خودتان پوست بگیرید و یا با پوست به شکل حلقهای و باریک برش بزنید و بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و برشهای سیب زمینی را در آن کمی سرخ کنید و بعد از تابه بیرون بیاورید.
مرحله دوم
سپس فلفل دلمهای را که با سلیقه خودتان میتوانید از فلفل دلمه سبز یا قرمز یا زرد استفاده کنید، تمیز بشورید و خشک کنید و به شکل حلقهای برش بزنید و بعد آنها را در تابهای که سیب زمینیها را سرخ کردید، بریزید و کمی تفت دهید تا نرم و سبک شوند.
مرحله سوم
بعد پیاز را خلالی یا نگینی خرد کنید و در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و سپس پیازها را در آن بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند و بعد زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ زردچوبه باز شود.
مرحله چهارم
سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن و پودر سیر را بریزید و تفت دهید تا عطر ادویهها پخش شود، بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا سرخ شوند و رنگ آنها تغییر کند سپس رب گوجه فرنگی را بریزید و تفت دهید.
مرحله پنجم
وقتی که بوی خامی رب گرفته شد و رنگ آن در مواد باز شد مقدار کمی آب روی مواد بریزید و هم بزنید و بعد در اطراف تابه سیب زمینیها و فلفل دلمهها را بچینید و سپس درب تابه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا همه مواد کاملا با هم بپزند.
مرحله ششم
بعد برنج را که در یک قابلمه بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید، به طوری که آب به اندازه تقریبا ۲ تا ۳ سانتیمتر بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد و سپس مقداری روغن و کمی نمک در آب بریزید و هم بزنید تا کاملا با آب برنج مخلوط شوند.
مرحله هفتم
بعد قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند و سپس رشتههای پلویی را خرد کنید و در قابلمه بریزید تا همراه با برنجها کمی در آب بجوشند، بعد از این که آب جمع شد، درب قابلمه را با دمکنی ببندید و حرارت را کم کنید.
مرحله هشتم
سپس به مدت تقریبا ۴۰ تا ۴۵ دقیقه اجازه دهید تا رشته پلو خوب دم بکشد و بعد از روی حرارت بردارید و در یک ظرف مناسب بریزید و در اطراف آن از مخلوط مواد گوشت و سیب زمینیها بریزید و با چند برگ نعناع، ریحان و گشنیز تزئین کنید. در آخر رشته پلو ترکیهای را همراه با سس کچاب و گوجه فرنگی و سالاد، ترشی، زیتون پرورده و انواع دورچین به عنوان یک غذای ساده و مقوی سرو کنید.
- منبع :
- chefalborz
مطالب پربازدید از سراسر وب
- لباس مجلسی عروسکی زنانه شیک؛ انتخابی برای درخشش در هر مهمانی
- شومیز نخی خانگی زنانه فوق العاده شیک برای روزهای گرم تابستان
- مدل طلا برای نوزاد با طرح های شیک و متفاوت؛ خاص ترین ها را اینجا ببینید!
- طرز تهیه خورش قیمه با سویا، یک خورشت متفاوت و بسیار خوشمزه
- طرز تهیه کوکو باقلا سبز؛ غذای خوشمزه و ساده به روش رشتی