طرز تهیه خوراک قارچ و اسفناج خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خوراک قارچ و اسفناج خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خوراک قارچ و اسفناج خوراک قارچ و اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه گیاهی است که با رسپی های متنوعی درست …

طرز تهیه موجور سیب زمینی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه موجور سیب زمینی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه موجور سیب زمینی موجور سیب زمینی که از غذاهای کشور ترکیه است شباهت زیادی به کوکو سیب زمینی ما ایرانی ها …

طرز تهیه نان آلبالویی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه نان آلبالویی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه نان آلبالو نان آلبالو یکی از انواع نان های خوشمزه و بین المللی است که بافت نرم و لطیفی دارد، برای …

طرز تهیه سوپ کدو سبز

سوپ کدو سبز برای سرماخوردگی سوپ کدو سبز و سیب زمینی سوپ کدو سبز کتویی سوپ کدو سبز نی نی سایت خواص سوپ کدو سبز سوپ جو با کدو سبز سوپ کدو سبز برای نوزاد نی نی سایت طرز تهیه سوپ کدو حلوایی برای سرماخوردگی

سوپ کدو سبز، یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و لذیذ است که با روش‌های مختلف و مواد متنوعی درست می‌شود، این سوپ خوش طعم، بافتی نرم و لطیف دارد و از آن می‌توان به عنوان یک غذای ساده و رژیمی و پرخاصیت لذت برد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ کدو سبز در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کدو سبز۳ عدد بزرگ
سیب زمینی متوسط۱ عدد
جو پرک۲/۱ پیمانه
سیر کوچک۱ حبه
استاک مرغ۷ تا ۸ پیمانه
شیر۱ و ۲/۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
پودر پیازبه مقدار لازم
پودر اورگانو ( ککیک ترکیه)به مقدار لازم
کره۲۵ گرم
عصاره مرغ۱ عدد
ذرت۳/۱ پیمانه به دلخواه
آب لیمو ترشبه مقدار لازم
خامهبه مقدار لازم

طرز تهیه سوپ کدو سبز

مرحله ۱: آماده سازی کدو سبز

برای طرز تهیه سوپ کدو سبز ابتدا کدوها را تمیز بشورید و بدون این‌ که پوست آن‌ها را بگیرید، ریز خورد کنید و یا با رنده درشت رنده کنید و بعد در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و سپس کدوها را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله ۲: افزودن سیر و سیب زمینی

سپس سیر را که ریز خرد کرده‌اید و یا رنده کرده‌اید به آن اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود و با هم ترکیب کنید، بعد سیب زمینی را که پوست گرفته‌اید و شسته‌اید را با رنده درشت رنده کنید و به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید.

مرحله ۳: پخت با جو پرک و آب مرغ

بعد جو پرک را که از نیم ساعت قبل در آب خیس کرده‌اید را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید و سپس آب مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا همه مواد با هم خوب پخته شوند.

مرحله ۴: میکس کردن و افزودن ادویه‌ها

سپس سوپ را با مخلوط کن یا بلندر خوب میکس کنید، تا بافت آن نرم شود و بعد نمک، فلفل سیاه و با توجه به ذائقه خودتان پودر پیاز و پودر اورگانو را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شوند و عطر ادویه‌ها در سوپ پخش شود.

مرحله ۵: افزودن شیر و کره

بعد شیر را روی مواد بریزید و هم بزنید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند و سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود و با همه مواد مخلوط شود بعد به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان عصاره مرغ را هم اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۶: افزودن ذرت کنسروی

وقتی همه مواد با هم مخلوط شدند و سوپ یکی دو جوش زد، سپس ذرت کنسروی را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از دو دقیقه که عطر و طعم همه مواد کاملا با هم مخلوط شد و سوپ خوب پخته شد و جا افتاد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله ۷: سرو کردن سوپ و تفت دادن پول بیبر

سپس سوپ کدو سبز را در ظرف مناسب بکشید و بعد مقداری کره یا روغن زیتون را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود و سپس مقداری پول بیبر را در آن بریزید و چند ثانیه تفت دهید و بعد روی سوپ بریزید و تزئین کنید.

مرحله ۸: تزئین و سرو نهایی سوپ کدو سبز

همینطور می‌توانید با مقداری خامه و چند برگ نعناع و شوید و گشنیز هم روی سوپ را تزئین کنید و بعد چند برش لیموی تازه را در کنار ظرف قرار دهید و سوپ کدو سبز را به عنوان یک پیش غذای سالم و مقوی و یا یک غذای ساده و رژیمی سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 18 مرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.