طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه پوره سیب زمینی پوره سیب زمینی از پیش غذاهای خوشمزه و ساده بین المللی است که معمولا در کنار غذاهای دیگر …

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون در این مطلب از سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی، خورش …

طرز تهیه مرغ جنگلی، غذای خوشمزه و لذیذ به روش سنتی

طرز تهیه مرغ جنگلی، غذای خوشمزه و لذیذ به روش سنتی

طرز تهیه مرغ جنگلی مرغ جنگلی یکی از انواع غذاهای خوشمزه، لذیذ و اصیل شمالی است که طعمی فوق العاده دارد، این مرغ …

طرز تهیه لاهماجون

طرز تهیه لاهماجون با نان لواش فیلم طرز تهیه لاهماجون طرز تهیه لاهماجون برای 4 نفر طرز تهیه لاهماجون ترکیه بدون فر طرز تهیه لاهماجون داخل تابه(ترکیه) طرز تهیه لاهماجون پیتزای ترکیه ای طرز تهیه لاهماجون با مرغ لاهماجون استانبول

لاهماجون یک غذای خوشمزه و لذیذ است که به پیتزای ترکیه‌ای معروف است، این پیتزای خوش طعم بافتی ترد و سبک دارد و خیلی راحت و سریع می‌توانید آن را آماده و درست کنید، این پیتزای محبوب در میان افراد طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لاهماجون در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر
آرد۱.۵ لیوان و ۱ لیوان اضافه
آب۴/۳ لیوان
نمک۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای مواد گوشتی
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز متوسط۲ عدد
سیر۲ تا ۳ حبه
گوجه فرنگی بزرگ۱ عدد
فلفل کاپی یا فلفل دلمه‌ای۱ یا ۲ عدد
جعفری ساطوری شده۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون۲ قاشق
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری سر پر
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه لاهماجون

مرحله اول

برای تهیه لاهماجون ابتدا برای درست کردن خمیر، آرد را ۲ بار الک کنید تا بافت آن سبک شود و سپس در یک ظرف مناسب مقداری آرد بریزید و آب و نمک را کم‌کم و در چند مرحله به آرد اضافه کنید و هم بزنید و با دست ورز دهید تا زمانی که خمیر تشکیل شده به دست نچسبد.

مرحله دوم

اگر به آرد بیشتری نیاز داشتید به خمیر اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی تشکیل شود، سپس روی ظرف خمیر را با سلفون یا پارچه بپوشانید و به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خمیر کامل استراحت کند و خوب قوام بیاید و کمی پف کند.

مرحله سوم

سپس پیاز را پوست بگیرید و بشورید و به دو قسمت تقسیم کنید و گوجه‌ فرنگی را تمیز بشورید و ۴ تکه کنید و بعد فلفل دلمه‌ای یا فلفل کاپی را هم تمیز بشورید و چند تکه کنید و همه مواد را داخل غذاساز بریزید و سپس چند حبه سیر را هم به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم

بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی را روی مواد بریزید و بعد غذا ساز را روشن کنید و همه مواد را با هم میکس کنید تا کاملا مخلوط شوند و عطر و طعم همه مواد با هم ترکیب شود، بعد مخلوط را از غذاساز خارج کنید و در یک ظرف دیگر بریزید.

مرحله پنجم

سپس گوشت چرخ کرده را روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید و بعد مقداری جعفری را که تمیز شسته‌اید و آب اضافی آن‌ها رفته است را ریز خرد و ساطوری کنید و به مواد اضافه کنید و با هم کاملا مخلوط کنید، سپس نمک را روی مواد بریزید.

مرحله ششم

بعد فلفل سیاه و زردچوبه را هم به مواد اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید و سپس مقداری روغن زیتون را روی مواد بریزید و هم بزنید و با دست خوب ورز دهید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند و طعم و عطر همه آن‌ها با هم ترکیب شود.

مرحله هفتم

سپس خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و کمی ورز دهید و بعد روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و مقداری آرد هم روی خمیر بپاشید و با وردنه خمیر را به شکل گرد پهن کنید تا ضخامت و اندازه آن مناسب شود.

مرحله هشتم

بعد کف یک تابه مناسب را مقداری آرد بپاشید و خمیر را در آن قرار دهید و اگر خمیر در اطراف آن اضافه است، با چاقو یا پیتزا بر اطراف آن را برش دهید تا کاملا اندازه تابه شود و سپس از مواد گوشتی روی خمیر بریزید و روی آن پخش کنید.

مرحله نهم

وقتی که مواد گوشتی کامل سطح خمیر را پوشاند تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب تابه را ببندید و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا لاهماجون خوب بپزد و بعد درب تابه را بردارید و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر هم اجازه دهید تا بپزد و ترد شود.

مرحله دهم

سپس تابه را از روی حرارت بردارید و لاهماجون را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید و با پیتزا بر به چهار قسمت تقسیم کنید و با مقداری سس مایونز و یا سس کچاب تزئین کنید و این غذای خوش طعم و ساده را همراه با یک نوشیدنی خنک سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 23 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.