طرز تهیه لاهماجون خوشمزه ترکیه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه لاهماجون
لاهماجون یک غذای خوشمزه و لذیذ است که به پیتزای ترکیهای معروف است، این پیتزای خوش طعم بافتی ترد و سبک دارد و خیلی راحت و سریع میتوانید آن را آماده و درست کنید، این پیتزای محبوب در میان افراد طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لاهماجون در ادامه با سایت آموزشی نکتهچی همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر | |
آرد | ۱.۵ لیوان و ۱ لیوان اضافه |
آب | ۴/۳ لیوان |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
مواد لازم برای مواد گوشتی | |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
سیر | ۲ تا ۳ حبه |
گوجه فرنگی بزرگ | ۱ عدد |
فلفل کاپی یا فلفل دلمهای | ۱ یا ۲ عدد |
جعفری ساطوری شده | ۲ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری سر پر |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه لاهماجون
مرحله اول
برای تهیه لاهماجون ابتدا برای درست کردن خمیر، آرد را ۲ بار الک کنید تا بافت آن سبک شود و سپس در یک ظرف مناسب مقداری آرد بریزید و آب و نمک را کمکم و در چند مرحله به آرد اضافه کنید و هم بزنید و با دست ورز دهید تا زمانی که خمیر تشکیل شده به دست نچسبد.
مرحله دوم
اگر به آرد بیشتری نیاز داشتید به خمیر اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی تشکیل شود، سپس روی ظرف خمیر را با سلفون یا پارچه بپوشانید و به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خمیر کامل استراحت کند و خوب قوام بیاید و کمی پف کند.
مرحله سوم
سپس پیاز را پوست بگیرید و بشورید و به دو قسمت تقسیم کنید و گوجه فرنگی را تمیز بشورید و ۴ تکه کنید و بعد فلفل دلمهای یا فلفل کاپی را هم تمیز بشورید و چند تکه کنید و همه مواد را داخل غذاساز بریزید و سپس چند حبه سیر را هم به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم
بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی را روی مواد بریزید و بعد غذا ساز را روشن کنید و همه مواد را با هم میکس کنید تا کاملا مخلوط شوند و عطر و طعم همه مواد با هم ترکیب شود، بعد مخلوط را از غذاساز خارج کنید و در یک ظرف دیگر بریزید.
مرحله پنجم
سپس گوشت چرخ کرده را روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید و بعد مقداری جعفری را که تمیز شستهاید و آب اضافی آنها رفته است را ریز خرد و ساطوری کنید و به مواد اضافه کنید و با هم کاملا مخلوط کنید، سپس نمک را روی مواد بریزید.
مرحله ششم
بعد فلفل سیاه و زردچوبه را هم به مواد اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید و سپس مقداری روغن زیتون را روی مواد بریزید و هم بزنید و با دست خوب ورز دهید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند و طعم و عطر همه آنها با هم ترکیب شود.
مرحله هفتم
سپس خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و کمی ورز دهید و بعد روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و مقداری آرد هم روی خمیر بپاشید و با وردنه خمیر را به شکل گرد پهن کنید تا ضخامت و اندازه آن مناسب شود.
مرحله هشتم
بعد کف یک تابه مناسب را مقداری آرد بپاشید و خمیر را در آن قرار دهید و اگر خمیر در اطراف آن اضافه است، با چاقو یا پیتزا بر اطراف آن را برش دهید تا کاملا اندازه تابه شود و سپس از مواد گوشتی روی خمیر بریزید و روی آن پخش کنید.
مرحله نهم
وقتی که مواد گوشتی کامل سطح خمیر را پوشاند تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب تابه را ببندید و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا لاهماجون خوب بپزد و بعد درب تابه را بردارید و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر هم اجازه دهید تا بپزد و ترد شود.
مرحله دهم
سپس تابه را از روی حرارت بردارید و لاهماجون را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید و با پیتزا بر به چهار قسمت تقسیم کنید و با مقداری سس مایونز و یا سس کچاب تزئین کنید و این غذای خوش طعم و ساده را همراه با یک نوشیدنی خنک سرو کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- ژاکت بنفش بافتنی: از این مدل ژاکت هیچ وقت سیر نمیشی!
- سارافون رنگی جذاب؛ یه انتخاب عالی که هم خوشرنگه هم راحت و شیک.
- کتونی اسپرت پسرونه ؛ از ورزش تا گردش، همیشه با این کفشها راحت باش
- کنسول چوبی مدرن آرایشی؛ با این طراحی شیک، فضای آرایشیتون رو خاص کنید
- نگاهی به ۱۵ طرح گوشواره جدید زنانه شیک؛ جذابیت و زیبایی در دستان شما
- منبع :
- yegane.foodie