طرز تهیه لاهماجون خوشمزه ترکیه ای مرحله به مرحله

طرز تهیه لاهماجون

طرز تهیه لاهماجون با نان لواش فیلم طرز تهیه لاهماجون طرز تهیه لاهماجون برای 4 نفر طرز تهیه لاهماجون ترکیه بدون فر طرز تهیه لاهماجون داخل تابه(ترکیه) طرز تهیه لاهماجون پیتزای ترکیه ای طرز تهیه لاهماجون با مرغ لاهماجون استانبول

لاهماجون یک غذای خوشمزه و لذیذ است که به پیتزای ترکیه‌ای معروف است، این پیتزای خوش طعم بافتی ترد و سبک دارد و خیلی راحت و سریع می‌توانید آن را آماده و درست کنید، این پیتزای محبوب در میان افراد طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لاهماجون در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر
آرد۱.۵ لیوان و ۱ لیوان اضافه
آب۴/۳ لیوان
نمک۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای مواد گوشتی
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز متوسط۲ عدد
سیر۲ تا ۳ حبه
گوجه فرنگی بزرگ۱ عدد
فلفل کاپی یا فلفل دلمه‌ای۱ یا ۲ عدد
جعفری ساطوری شده۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون۲ قاشق
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری سر پر
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه لاهماجون

مرحله اول

برای تهیه لاهماجون ابتدا برای درست کردن خمیر، آرد را ۲ بار الک کنید تا بافت آن سبک شود و سپس در یک ظرف مناسب مقداری آرد بریزید و آب و نمک را کم‌کم و در چند مرحله به آرد اضافه کنید و هم بزنید و با دست ورز دهید تا زمانی که خمیر تشکیل شده به دست نچسبد.

مرحله دوم

اگر به آرد بیشتری نیاز داشتید به خمیر اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی تشکیل شود، سپس روی ظرف خمیر را با سلفون یا پارچه بپوشانید و به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خمیر کامل استراحت کند و خوب قوام بیاید و کمی پف کند.

مرحله سوم

سپس پیاز را پوست بگیرید و بشورید و به دو قسمت تقسیم کنید و گوجه‌ فرنگی را تمیز بشورید و ۴ تکه کنید و بعد فلفل دلمه‌ای یا فلفل کاپی را هم تمیز بشورید و چند تکه کنید و همه مواد را داخل غذاساز بریزید و سپس چند حبه سیر را هم به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم

بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی را روی مواد بریزید و بعد غذا ساز را روشن کنید و همه مواد را با هم میکس کنید تا کاملا مخلوط شوند و عطر و طعم همه مواد با هم ترکیب شود، بعد مخلوط را از غذاساز خارج کنید و در یک ظرف دیگر بریزید.

مرحله پنجم

سپس گوشت چرخ کرده را روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید و بعد مقداری جعفری را که تمیز شسته‌اید و آب اضافی آن‌ها رفته است را ریز خرد و ساطوری کنید و به مواد اضافه کنید و با هم کاملا مخلوط کنید، سپس نمک را روی مواد بریزید.

مرحله ششم

بعد فلفل سیاه و زردچوبه را هم به مواد اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید و سپس مقداری روغن زیتون را روی مواد بریزید و هم بزنید و با دست خوب ورز دهید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند و طعم و عطر همه آن‌ها با هم ترکیب شود.

مرحله هفتم

سپس خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و کمی ورز دهید و بعد روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و مقداری آرد هم روی خمیر بپاشید و با وردنه خمیر را به شکل گرد پهن کنید تا ضخامت و اندازه آن مناسب شود.

مرحله هشتم

بعد کف یک تابه مناسب را مقداری آرد بپاشید و خمیر را در آن قرار دهید و اگر خمیر در اطراف آن اضافه است، با چاقو یا پیتزا بر اطراف آن را برش دهید تا کاملا اندازه تابه شود و سپس از مواد گوشتی روی خمیر بریزید و روی آن پخش کنید.

مرحله نهم

وقتی که مواد گوشتی کامل سطح خمیر را پوشاند تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب تابه را ببندید و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا لاهماجون خوب بپزد و بعد درب تابه را بردارید و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر هم اجازه دهید تا بپزد و ترد شود.

مرحله دهم

سپس تابه را از روی حرارت بردارید و لاهماجون را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید و با پیتزا بر به چهار قسمت تقسیم کنید و با مقداری سس مایونز و یا سس کچاب تزئین کنید و این غذای خوش طعم و ساده را همراه با یک نوشیدنی خنک سرو کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 23 فروردین 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.