طرز تهیه آش اسفناج خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش اسفناج خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش اسفناج آش اسفناج یکی از انواع آش های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با رسپی های مختلفی درست می …

طرز تهیه آبگوشت دیزی سنتی خوشمزه و مجلسی در قابلمه

طرز تهیه آبگوشت دیزی سنتی خوشمزه و مجلسی در قابلمه

طرز تهیه آبگوشت آبگوشت که با نام دیزی هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای معروف و سنتی ایرانی است که در …

طرز تهیه ادویه پلو با مرغ خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه ادویه پلو با مرغ خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه ادویه پلو با مرغ ادویه پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که عطر بی نظیری …

طرز تهیه خورش آلو زرشک

طرز تهیه خورش آلو زرشک مازندرانی خورش آلو زرشک با مرغ مامی سایت طرز تهیه خورش زرشک خورش آلو زرشک مرغ

خورش الو زرشک یکی از خورش های محبوب ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش آلو زرشک در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سنه مرغ۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
آلو۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
زرشک½ پیمانه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
دارچین و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش آلو زرشک

مرحله اول

برای تهیه خورش آلو زرشک مجلسی در ابتدای کار پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار داده و پیاز را چند دقیقه تفت می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، سینه مرغ را به درشت خرد کرده و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا گوشت مرغ تغییر رنگ دهد.

مرحله سوم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به همراه زعفران دم کرده به قابلمه اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم تا رب سرخ شود، سپس ۲ لیوان آب به قابلمه افزوده و اجازه می دهیم گوشت مرغ به طور کامل بپزد.

مرحله چهارم

اگر آلوی ما دیرپز باشد، باید در همین ابتدا آنرا به خورش اضافه کنیم، ولی اگر آلوها نرم هستند، باید آنها را در ۲۰ دقیقه پایانی پخت خورش اضافه کنیم. پس از گذشت ۳۰ دقیقه آلو را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بپزد.

مرحله پنجم

در همین حین کمی روغن یا کره درون یک تابه کوچک می ریزیم و اجازه می دهیم گرم شود، سپس زرشک را با کمی شکر به تابه افزوده و چند ثانیه تفت می دهیم تا زرشک براق و خوشرنگ شود.

مرحله ششم

پس از گذشت ۱۵ دقیقه دیگر زرشک را به خورش اضافه می کنیم، سپس طعم آنرا می چشیم و در صورت نیاز کمی نمک اضافه می کنیم. پس از گذشت ۵ تا ۱۰ دقیقه بعد خورش ما آماده است و می توانیم آنرا با برنج سرو کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 10 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.