طرز تهیه کیک شیفون ساده و پف دار مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک شیفون ساده و پف دار مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک شیفون ساده کیک شیفون یکی از انواع کیک‌های بین‌المللی و خوشمزه است که نسبت به کیک اسفنجی بافتی فشرده و …

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله امروز می‌خواهیم در سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از این غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی برویم؛ طرز تهیه …

طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی به روش خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی به روش خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی شیرینی نازک قزوینی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی کشورمان است که برای پذیرایی بسیار مناسب …

طرز تهیه نان سبزیجات

طرز تهیه نان خشک سبزیجات طرز تهیه نان سبزیجات در ماهیتابه طرز تهیه نان روغنی سبزیجات طرز تهیه نان سبزیجات با خمیر نانوایی طرز تهیه نان با سبزی کوهی نان سبزیجات به خانه برمیگردیم نان سبزیجات معطر

نان سبزیجات یکی از انواع نان های ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان سبزیجات در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم نان سبزیجات
آرد ۳ صفر۳۰۰ گرم
آب¾ پیمانه
شکر۱ قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری
روغن مایع۱۵ گرم
خمیر مایه فوری۱ قاشق چایخوری
تره۱ دسته کوچک
پیازچه۱ دسته کوچک
زرده تخم مرغ۱ عدد

طرز تهیه نان سبزیجات

مرحله اول

برای تهیه نان سبزیجات خوشمزه در ابتدای کار آرد را الک می کنیم، سپس به همراه شکر، خمیر مایه فوری و نمک داخل یک کاسه مناسب با هم ترکیب می کنیم. توجه داشته باشید که حتما باید از سالم بودن خمیر مایه مطمئن باشیم.

مرحله دوم

در این مرحله آب را به کاسه اضافه می کنیم و با همزن مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند، پس از دو دقیقه روغن مایع را اضافه می کنیم و با دست خمیر را ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز می دهیم، سپس تره و پیازچه خرد شده را می افزاییم.

مرحله سوم

حالا به آرامی خمیر را ورز می دهیم تا سبزیجات به صورت یکدست درون خمیر پخش شوند. توجه داشته باشید که خمیر این نان کمی شل و چسبناک است و به هیچ وجه نیاز نیست که مقداری بیشتری آرد به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله یک کاسه متناسب با حجم خمیر را با کمی روغن به خوبی چرب می کنیم، سپس با دستان چرب شده خمیر را به کاسه انتقال می دهیم. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۲۰ دقیقه خمیر را از یخچال خارج می کنیم، سپس آنرا به دو قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را چونه می گیریم. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی چرب شده می پوشانیم و خمیرها را پس از پهن کردن درون سینی قرار می دهیم.

مرحله ششم

در صورت تمایل می توانیم با استفاده از چاقو روی نان ها طرح دلخواه خود را ایجاد کنیم. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود. پس از گذشت ۲۰ دقیقه روی خمیرها را با زرده تخم مرغ رومال می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله سینی را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم نان ها بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزند. پس از اینکه پخت نان ها تکمیل شد، گریل را روشن می کنیم تا روی نان ها رنگ بگیرد، سپس از فر خارج می کنیم. پس از خنک شدن برش زده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 11 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.