طرز تهیه کتلت لاهیجان خوشمزه و بازاری مرحله به مرحله
طرز تهیه چلو دیزی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه چلو دیزی چلو دیزی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن به شهر کاشان بر می …
طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه بامیه مرغ بامیه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود، از بامیه …
طرز تهیه سوپ هویج خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه سوپ هویج سوپ هویج یکی از پیش غذاهای خوشمزه بین المللی است که طعمی خاص و بسیار جذاب دارد، برای مشاهده …
طرز تهیه کتلت لاهیجان
کتلت لاهیجان یکی از انواع ساندویچ های سنتی شهر لاهیجان است که با ترکیبات و دورچین های متنوعی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت لاهیجان در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۳ عدد بزرگ |
گوشت چرخ کرده | ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
نان بربری نرم | ½ نان |
سبوس نان بربری | ۱ کاسه |
پودر کاری و دارچین | به مقدار کافی |
فلفل قرمز و آویشن | به مقدار کافی |
زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
نمک و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه کتلت لاهیجان
مرحله اول
برای تهیه کتلت لاهیجان خوشمزه در ابتدای کار تکه های نان بربری را درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و کنار می گذاریم تا کاملا خیس بخورند. در ادامه سیب زمینی ها و پیاز را پوست گرفته و رنده می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله سیب زمینی و پیاز را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی شان داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. پس از اینکه نان بربری به خوبی خیس خورد، آنرا با دست فشار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس به کاسه می افزاییم.
مرحله سوم
حالا تخم مرغ را به همراه پودر کاری، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، دارچین، آویشن و نمک به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست شده و حالتی چسبناک پیدا کنند.
مرحله چهارم
در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با هم تلفیق شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله پنجم
مقداری روغن درون تابه می ریزیم و اجازه می دهیم گرم شود. در ادامه به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بیر می داریم و آنرا به صورت گرد یا بیضی شکل می دهیم، سپس بین دو دست فشار می دهیم تا قطر آن کم شود.
مرحله ششم
در این مرحله کتلت را درون سبوس نان بربری می غطلتانیم تا با یک لایه سبوس پوشش داده شود، سپس درون روغن داغ می اندازیم و سرخ می کنیم. تمام کتلت ها را به همین صورت سرخ می کنیم.
مرحله هفتم
حالا کتلت های سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفنته شود. در نهایت کتلت ها را درون نان بربری یا نان باگت قرار می دهیم و به همراه مخلفات دلخواه سرو می کنیم.
- منبع :
- cheff.feri