طرز تهیه نان عدس؛ وعده ای ای عالی برای رژیم‌های غذایی

طرز تهیه نان عدس؛ وعده ای ای عالی برای رژیم‌های غذایی

طرز تهیه نان عدس نان عدس، با طعم دلنشین و مقوی خود، یک گزینه عالی برای صبحانه‌های پرانرژی یا میان‌وعده‌های سالم است. در …

طرز تهیه کیک اسفناج به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک اسفناج به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک اسفناج کیک اسفناج یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست …

طرز تهیه گوشفیل خوشمزه و ساده در منزل به روش اصفهانی

طرز تهیه گوشفیل خوشمزه و ساده در منزل به روش اصفهانی

طرز تهیه گوشفیل گوشفیل یکی از شیرینی هایی است که درون شربت قرار می گیرد. این شیرینی به عنوان شیرینی مناسبتی و در …

طرز تهیه شیرینی کاسترد

طرز تهیه شیرینی کاسترد , دستور پخت شیرینی کاسترد

شیرینی کاسترد یکی از انواع شیرینی های ساده و بسیار خوشمزه بین المللی است که برای پذیرایی های ساده در کنار چای گزینه مناسبی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کاسترد در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی کاسترد
آرد سفید۱ و ½ پیمانه
کره۱۲۵ گرم
نشاسته ذرت۶ قاشق سوپخوری
پودر کاسترد½ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
پودر قند۱ پیمانه سرخالی
روغن مایع⅛ پیمانه
وانیلنوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
مواد لازم شربت بار
شکر۲ پیمانه
آب۱ پیمانه
گلوکز۲ قاشق غذاخوری
جوهر لیمو⅛ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی کاسترد

مرحله اول

برای تهیه شیرینی کاسترد خوشمزه در ابتدای کار شربت بار را آماده می کنیم، برای این منظور آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم تا شکر به طور کامل حل شود.

مرحله دوم

پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، گلوکز را به همراه جوهر لیمو، گلاب و زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت را روی کمترین درجه قرار می دهیم تا شربت به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بجوشد.

مرحله سوم

پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و به سراغ آماده کردن شیرینی می رویم. برای این منظور کره نرم شده را به همراه پودر قند داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن ۳ دقیقه مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه بافت مواد کرمی رنگ شد، تخم مرغ هم دمای محیط را به همراه وانیل به مواد اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را مخلوط می کنیم. در ادامه نشاسته ذرت، روغن مایع، بکینگ پودر و پودر کاسترد را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد را چند ثانیه ترکیب می کنیم تا بافت شان یکدست شود، سپس آرد را دو مرتبه الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف شکل بگیرد.

مرحله ششم

توجه داشته باشید زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم. در ادامه خمیر را بین دو لایه سلفون می پیچیم و درون یخچال قرار می دهیم تا به مدت یک ساعت استراحت کند.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود. در همین حین خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح کار به وسیله وردنه با قطر ۴ میلی متر پهن می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیر را با کاتر دلخواه قالب می زنیم و درون سینی فر می چینیم. در ادامه سینی فر را به مدت ۱۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا خمیر ۱۰ دقیقه دیگر استراحت کند.

مرحله نهم

پس از گذشت این زمان سینی فر را از یخچال خارج کرده و درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند. پس از گذشت حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه شیرینی ها آماده هستند و می توانیم آنها را از فر خارج کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله کمی صبر می کنیم تا شیرینی ها خنک شوند، سپس با یک برس تمیز شربت بار را روی شیرینی ها می مالیم. برای تزیین شیرینی ها به سلیقه خود می توانیم از انواع مارمالاد و بریلو استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 1 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.