طرز تهیه کیک زرشک و پسته خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک زرشک و پسته
کیک زرشک و پسته یکی از انواع کیک های معطر و سنتی ایرانی است که طعمی بسیار جذاب دارد و برای دورهمی های دوستان مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک زرشک و پسته در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد قنادی | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
شیر | ⅓ پیمانه |
شکر | ½ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
زرشک خشک | ½ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
خلال پسته | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک زرشک و پسته
مرحله اول
برای تهیه زرشک و پسته خوشمزه در ابتدای مواد یخچالی مثل تخم مرغ و شیر را از ۱۵ تا ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج می کنیم، سپس در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط هماهنگ شوند.
مرحله دوم
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود. در ادامه شکر را به همراه تخم مرغ و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله سوم
پس از اینکه بافت مواد کشدار و کرم رنگ شد، روغن مایع را به همراه شیر اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه دیگر مواد را با همزن مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه آرد را با بکینگ پودر ترکیب می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله ترکیب آرد و بکینگ پودر را دو مرتبه الک می کنیم، سپس آنرا در دو مرحله به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم و با لیسک مواد را از یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست شود.
مرحله پنجم
حالا زرشک را می شوییم، سپس با یک دستمال تمیز خشک کرده و به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم. در ادامه مواد را در حدی که زرشک به طور یکدست در کل مایه کیک پخش شود، مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله قالب مورد نظرمان را با کمی روغن مایع یا کره سرد چرب می کنیم، سپس مقداری آرد به صورت پخش درون قالب می ریزیم. در ادامه قالب را بر می گردانیم تا آرد اضافی موجود در قالب بیرون بریزید.
مرحله هفتم
حالا مایه کیک را به صورت یکدست درون قالب پخش می کنیم، سپس خلال پسته را به صورت پخش روی مایه کیک می ریزیم. در ادامه چند بار قالب را روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند.
مرحله هشتم
در این مرحله قالب را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزد. پس از گذشت ۳۵ دقیقه کیک را با خلال دندان چک می کنیم و در صورتی که مغز پخت شده بود، فر را خاموش کرده و گریل را روشن می کنیم.
مرحله نهم
حالا چند دقیقه صبر می کنیم تا روی کیک طلایی شود. در نهایت کیک را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شود، سپس از قالب خارج می کنیم. در آخر کیک را درون ظرف مورد نظرمان قرار داده و به همراه چای سرو می کنیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- saberparsian