طرز تهیه کیک لیمو و گردو خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی پیشمه خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه پیشمه پیشمه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و محبوب ترکمنی است که در استان گلستان بسیار رایج می باشد، برای …
طرز تهیه کیک پرتقالی بدون فر، کیکی ساده در قابلمه
طرز تهیه کیک پرتقالی بدون فر کیک پرتقالی بدون فر یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که برای پخت آن نیازی …
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ رولت گوشت و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود …
طرز تهیه کیک لیمو و گردو
کیک لیمو و گردو یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که عطر بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک لیمو و گردو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کیک لیمو و گردو | |
آرد | ۱٫۵ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
زست لیمو ترش | ۱ لیمو ترش |
روغن مایع | ½ لیوان |
ماست | ⅓ لیوان |
مغز گردو | ½ کاسه ماست خوری |
طرز تهیه کیک لیمو و گردو
مرحله اول
برای تهیه کیک لیمویی گردویی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه نسبتا گودی می ریزیم.
مرحله دوم
حالا مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ الی ۶ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا سفید و کش دار شود. حالا نوبت اضافه کردن روغن مایع است که به کاسه اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم.
مرحله سوم
در ادامه ماست را به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود، سپس همزن برقی را کنار گذاشته و زست لیمو ترش را به کاسه می افزاییم و با لیسک هم می زنیم تا مایه اولیه کیک کاملا یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد را به همراه بیکینگ پودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به صورت چرخشی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.
مرحله پنجم
حالا مغز گردو را به کاسه اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم، سپس به سراغ قالب کیک می رویم و با کمک فرچه درون و دیواره های آنرا با مقداری روغن مایع چرب می کنیم تا مانع چسبیدن کیک به قالب شود.
مرحله ششم
در ادامه مایه کیک را درون قالب کیک ریخته و قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک از بین برود. حالا قالب را طبقه میانی فر گذاشته و تا کیک به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.
مرحله هفتم
پس از گذشت این مدت، زمانی که روی کیک طلایی و خوشرنگ شد، برای اطمینان از پخت کیک یک سیخ چوبی یا خلال دندان در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم، در صورتی که کیک پخته باشد مایه کیک به سیخ نمی چسبد.
مرحله هشتم
در نهایت قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می گذاریم. در نهایت کیک را به همراه اسلایس های لیمو تزیین کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.