طرز تهیه موجور کدو سبز ساده ترکیه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه ماهی بریان خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه ماهی بریان ماهی بریان از غذاهای خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش …
طرز تهیه جوجه کباب مدیترانه ای خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه جوجه کباب مدیترانه ای جوجه کباب مدیترانه ای یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با …
طرز تهیه کباب حسینی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کباب حسینی کباب حسینی یکی از غذاهای قدیمی و خوشمزه اصفهان است که در همه جای ایران به روشهای مختلف طبخ …
طرز تهیه موجور کدو سبز
موجور کدو سبز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ترکیه ای است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه موجور کدو سبز در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کدو سبز | ۲ عدد |
هویج | ۱ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد | ۴ قاشق غذاخوری |
ماست | ۲ قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
سبزیجات معطر تازه یا خشک | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه موجور کدو سبز
مرحله اول
برای تهیه موجور کدو سبز خوشمزه در ابتدای کار پوست کدوها را به همراه هویج، سیب زمینی و پیاز جدا کرده و می شوییم، سپس درون یک کاسه نسبتا گود با داندانه های درشت رنده، رنده کرده و با یکدیگر مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه نعنا، جعفری و شوید تازه را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به کاسه حاوی مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در صورت نداشتن سبزی های تازه می توانید از سبزیجات خشک معطر استفاده کنید.
مرحله سوم
در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، بیکینگ پودر و آرد را به کاسه اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم. حالا تخم مرغ ها را به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مرحله چهارم
حالا درون تابه ای مقداری روغن ریخته و اجازه می دهیم به خوبی داغ شود، سپس از مخلوط به شکل کتلت در تابه ریخته و با قاشق مرتب می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم دو طرف موجور کتلت کاملا سرخ و طلایی شود.
مرحله پنجم
زمانی که موجور کتلت کاملا سرخ شد، آنرا از تابه خارج کرده و روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم روغن اضافی شان گرفته شود. در نهایت به همراه مخلوط ماست، شوید و سیر سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- cookinghighlights