طرز تهیه دونات کدو حلوایی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه دونات کدو حلوایی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه دونات کدو حلوایی دونات کدو حلوایی یکی از انواع شیرینی های محبوب بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می …

طرز تهیه کیک زردآلو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک زردآلو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک زردآلو کیک زردآلو یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه کیک کشمشی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک کشمشی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک کشمشی برای تهیه کیک کشمشی ابتدا قالب را با کره چرب کرده، سپس آن را در فریزر قرار می‌دهیم و …

طرز تهیه کاتمر پنیری

طرز تهیه کاتمر پنیری , دستور پخت کاتمر پنیری

کاتمر پنیری یکی از انواع نان های خوشمزه و خوش بافت است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاتمر پنیری در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کاتمر پنیری
آرد۶ لیوان
آب ولرم۲٫۵ لیوان
نمک۱٫۵ قاشق مرباخوری
کره۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع۱ استکان
مواد لازم میانی کاتمر
پنیر سفید یا پنیر پیتزابه مقدار کافی

طرز تهیه کاتمر پنیری

مرحله اول

برای تهیه کاتمر پنیری خوشمزه در ابتدای کار خمیر را آماده می کنیم، برای این منظور آرد را به همراه نمک درون یک ظرف مناسب الک کرده و آب ولرم را کم کم به کاسه می افزاییم تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود.

مرحله دوم

در ادامه کره ذوب شده را به همراه روغن مخلوط کرده، سپس با دست آغشته به این مخلوط از خمیر ۱۲ گلوله جدا می کنیم. در ادامه هر گلوله را به مخلوط کره و روغن آغشته کرده و درون یک کاسه مناسب می چینیم.

مرحله سوم

حالا روی کاسه را با سلفون پوشانده و اجازه می دهیم خمیرها به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کنند. پس از گذشت این زمان گلوله های خمیر را دانه به دانه روی سطح روغنی شده قرار می دهیم و با وردنه به صورت نازک باز می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مقداری پنیر پیتزا وسط خمیر می ریزیم، سپس از چهار طرف خمیر را تا می کنیم تا خمیر به شکل مربع شود. حالا یک گلوله دیگر را به صورت نازک باز کرده و خمیر جمع شده را وسط آن می گذاریم و خمیر جمع می کنیم.

مرحله پنجم

حالا خمیرها را به همین ترتیب درست کرده، سپس هر خمیر را روی سطح کار با دست چرب شده باز کمی می کنیم. در ادامه یک تابه نچسب روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود.

مرحله ششم

حالا خمیرها را دانه به دانه درون تابه داغ گذاشته، سپس دو طرف شان را کاملا سرخ می کنیم تا بپزند. در نهایت روی خمیرها را با کره رومال کرده تا جذب آنها شود، سپس به صورت داغ سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 13 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.