طرز تهیه کلاب مرغ خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه کلاب مرغ
کلاب مرغ یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلاب مرغ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۳۰۰ گرم |
پیازچه | ۳ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۳ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۳ قاشق غذاخوری |
ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
نان تست | ۱۰ عدد |
مواد لازم برای سس | |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش تازه | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه کلاب مرغ
مرحله اول
برای تهیه کلاب مرغ خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به همراه پیاز و مقداری نمک درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه می دهیم سینه مرغ کاملا پخته شود.
مرحله دوم
در این فاصله پیازچه را به همراه جعفری و مغز گردو به صورت ریز خرد کرده و به همراه ذرت درون یک کاسه مناسب می ریزیم. زمانی که سینه مرغ کاملا پخته شد، آنرا به صورت ریز خرد کرده و به کاسه می افزاییم.
مرحله سوم
حالا به سراغ درست کردن سس می رویم، برای این منظور سس مایونز را به همراه مقداری نمک، آب لیمو ترش تازه و فلفل سیاه درون یک کاسه جداگانه ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود.
مرحله چهارم
در ادامه سس را به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد به سس آغشته شوند. حالا اطراف نان تست را با چاقو جدا کرده و پودر می کنیم و نان تست را به دو مثلث یکسان تقسیم می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری از مواد کلاب مرغ را روی نان تست ریخته و آنرا با نان تست دیگر می پوشانیم، سپس اطراف نان را با سس رومال کرده و درون نان تست پودر شده می غلطانیم و با گوجه گیلاسی تزیین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- cook_elnaz