طرز تهیه واویشکای گوشت تکه ای شمالی مرحله به مرحله

طرز تهیه واویشکای گوشت

طرز تهیه واویشکای گوشت

واویشکای گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محلی کشورمان است که اصالت آن به شمال ایران تعلق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه واویشکای گوشت در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی۲ عدد بزرگ
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه واویشکای گوشت

مرحله اول

برای تهیه واویشکا گوشت خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به صورت ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن مایع درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سرخ شود. حالا گوشت را می‌ افزاییم.

مرحله دوم

در ادامه به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ پیدا کرده، سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه می افزاییم. حالا به اندازه کافی به قابلمه آب اضافه کرده و اجازه می دهیم گوشت کاملا پخته و نرم شود.

مرحله سوم

زمانی که گوشت کاملا پخته شد، رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شده و رنگ باز کند. در ادامه گوجه فرنگی ها را به صورت ریز رنده کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا نمک واویشکا را اندازه کرده و اجازه می دهیم کاملا جا بیفتد و سرخ شود. در نهایت با واویشکای گوشت را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با سیب زمینی سرخ کرده تزیین کرده و به همراه پلو سرو می کنیم. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 8 آذر 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.