طرز تهیه بورک گوشت و قارچ ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ بورک گوشت یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که اصالتا متعلق به …

طرز تهیه جوجه چینی با شیر و ماءالشعیر مرحله به مرحله

طرز تهیه جوجه چینی با شیر و ماءالشعیر مرحله به مرحله

طرز تهیه جوجه چینی جوجه چینی یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و دوست داشتنی کشور چین می باشد که در سراسر جهان …

طرز تهیه قارچ شکم پر خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه قارچ شکم پر خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه قارچ شکم پر قارچ شکم پر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه …

طرز تهیه تن ماهی خانگی

طرز تهیه تن ماهی در شیشه طرز تهیه تن ماهی خانگی نی نی سایت فیلم طرز تهیه تن ماهی خانگی طرز تهیه تن ماهی اماده طرز تهیه تن ماهی در کارخانه طرز تهیه ماهی هوور در دیگ طرز تهیه ماهی تن جنوب طرز پخت ماهی تن در فر

تن ماهی خانگی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و راحت است که طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تن ماهی خانگی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای پخت ماهی
ماهی تن۱ کیلوگرم
پیاز۲ عدد بزرگ
سیر۴ حبه
آب و یخ۱ کاسه
برگ بو۲ عدد
آب لیمو ترش تازهبه مقدار کافی
هل، میخک و چوب دارچینبه مقدار کافی
زردچوبه، تخم گشنیز و نمکبه مقدار کافی
مواد لازم برای تن ماهی
پیاز۱ عدد
گوشت تن ماهی۳۰۰ گرم
سیر۲ حبه
زردچوبه و نمکبه مقدار کافی
 پودر تخم گشنیز و پودر دارچینبه مقدار کافی

طرز تهیه تن ماهی خانگی

مرحله اول

برای تهیه تن ماهی به روش خانگی در ابتدای کار ماهی را تمیز کرده و به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم، سپس درون یک قابلمه مناسب ریخته و به اندازه کافی به قابلمه آب می افزاییم و روی حرارت می گذاریم.

مرحله دوم

کالا پیازها را به چهار قسمت تقسیم کرده و به همراه سیر، برگ بو، هل، میخک، چوب دارچین و مقداری زردچوبه، تخم گشنیز، آب لیمو ترش تازه و نمک به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم ماهی به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.

مرحله سوم

پس از گذشت این زمان ماهی ها را درون آبکش ریخته و با سرعت العمل بالا آب و یخ را به صورت پخش روی تکه های ماهی می ریزیم تا پوست و خارهای آن به راحتی از گوشت جدا شده و از پخت بیش از حد ماهی جلوگیری شود.

مرحله چهارم

حالا گوشت ماهی را به تکه های درشت خرد می کنیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و درون یک تابه حاوی روغن می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت گذاشته و تفت می دهیم تا پیاز کاملا سرخ و طلایی شود.

مرحله پنجم

در ادامه مقداری زردچوبه، نمک، پودر دارچین و پودر تخم گشنیز به همراه سیر رنده شده به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها آزاد شود در ادامه تکه های ماهی را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا به آرامی تفت می دهیم تا گوشت ماهی له نشود. در صورت تمایل مقداری کشمش به تابه اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم. در نهایت تن ماهی را به همراه کته سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 22 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.