طرز تهیه گوزلمه اسفناج خوشمزه ترکیه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه گوزلمه اسفناج
گوزلمه اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محلی کشورهای ترکیه ای است که با روش های ساده ای پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گوزلمه اسفناج در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آب | ۱٫۵ لیوان |
روغن مایع | ۱ قاشق غذاخوری |
خمیر مایه فوری | ۱۰ گرم |
آرد | به مقدار کافی |
نمک | به مقدار کافی |
مواد لازم میانی | |
اسفناج | ۱ کیلوگرم |
فلفل دلمه ای قرمز | ۲ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
روغن مایع | ½ لیوان چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
ادویه کاری و پولبیبر | به مقدار کافی |
طرز تهیه گوزلمه اسفناج
مرحله اول
برای تهیه گوزلمه اسفناج خوشمزه در ابتدای کار آب ولرم را به همراه روغن مایع، نمک و خمیر مایه فوری درون یک کاسه مناسب ریخته و کمی مخلوط می کنیم، سپس آرد را ۳ مرتبه الک کرده و کم کم به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا مواد درون کاسه را به خوبی ورز می دهیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود، سپس روی کاسه را با سلفون پوشانده و اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
مرحله سوم
در این فاصله به سراغ درست کردن مواد میانی می رویم، برای این منظور اسفناج را شسته و به همراه پیازها و فلفل دلمه ای های قرمز به صورت ریز خرد می کنیم. حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله روغن و پیاز را به تابه اضافه کرده، سپس تفت می دهیم تا پیاز نرم و سبک شود. حالا فلفل دلمه ای قرمز را به همراه اسفناج به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا اسفناج کاملا پخته و نرم شود.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری و پولبیبر به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند. در ادامه تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مواد میانی کاملا خنک شود.
مرحله ششم
پس از اتمام استراحت خمیر آنرا به گلوله های کوچک و هم اندازه تقسیم کرده و روی سطح کار آردپاشی شده قرار می دهیم. حالا گلوله های خمیر را با کمک وردنه به صورت نازک به شکل دایره باز می کنیم.
مرحله هفتم
در ادامه خمیر را تا زده و یک قسمت آن مقداری از مواد میانی می ریزیم و مجددا خمیر را تا می زنیم تا روی مواد میانی پوشیده شود. حالا لبه های خمیر را با دست کاملا فیکس می کنیم تا مواد میانی از خمیر ریخته نشود.
مرحله هشتم
حالا یک تابه نچسب روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود، سپس خمیرها را درون تابه پشت و رو می کنیم تا کاملا پخته و سرخ شوند. در نهایت گوزلمه های اسفناج را درون ظرف گذاشته و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- turkfoods.elahe