طرز تهیه کوفته فلاح خوشمزه و ترکیه ای مرحله به مرحله

طرز تهیه کوفته فلاح

طرز تهیه کوفته فلاح , دستور پخت کوفته فلاح

کوفته فلاح یکی از انواع غذاهای خوشمزه و رژیمی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته فلاح در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور ریز۲ لیوان
آب داغ۲ لیوان
آرد۲ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
ادویه کاری و فلفل سیاهاز هر کدام ۱ قاشق چایخوری
نمکبه مقدار کافی
مواد لازم برای سس
گوجه فرنگی۴ عدد
جعفری۱ دسته کوچک
سیر۳ حبه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع۴ قاشق غذاخوری
فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه کوفته فلاح

مرحله اول

برای تهیه کوفته فلاح به روش ساده در ابتدای کار بلغور ریز را به همراه آب داغ درون یک کاسه مناسب ریخته و روی آنرا با یک بشقاب می پوشانیم تا بلغور به مدت ۱۰ تا ۸ دقیقه استراحت کند و کاملا نرم شود.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان تخم مرغ را به همراه رب گوجه فرنگی، آرد، ادویه کاری، فلفل سیاه و مقداری نمک به کاسه حاوی بلغور اضافه کرده، سپس به خوبی ورز می دهیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا اجازه می دهیم مخلوط بلغور به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند، سپس به اندازه یک گردو کوچک از مواد جدا کرده و به صورت قلقلی فرم می دهیم. در ادامه یک قابلمه حاوی آب روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا بجوشد.

مرحله چهارم

در ادامه کوفته ها را درون قابلمه حاوی آب ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا بپزند. در این فاصله به سراغ درست کردن سس می رویم، برای این منظور پوست گوجه فرنگی ها را جدا کرده و به صورت ریز رنده می کنیم.

مرحله پنجم

حالا سیر را به صورت ریز رنده کرده و به همراه روغن مایع درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت گذاشته و تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه رب را تفت می دهیم تا کاملا سرخ شده و بوی خامی آن از بین برود، سپس فلفل سیاه را به همراه مقداری نمک به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. حالا پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله اجازه می دهیم پوره گوجه فرنگی کاملا سرخ شده و روغن بیندازد، سپس کوفته ها را از آب جوش با کفگیر جدا کرده و درون تابه حاوی سس قرار می دهیم. حالا از سس گوجه فرنگی روی کوفته‌ ها می ریزیم.

مرحله هشتم

در ادامه جعفری را به صورت ریز ساطوری خرد کرده و پس از اتمام پخت کوفته فلاح به صورت پخش روی آن می ریزیم تا عطر جعفری درون غذا پخش شود. در نهایت کوفته فلاح را به همراه پلو سرو می کنیم. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 18 آذر 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.