طرز تهیه شیرینی پاریس برست فرانسوی مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی کنجدی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی کنجدی شیرینی کنجدی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه خانگی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، …
طرز تهیه پنکیک کشمشی، صبحانه ارزان و شیک به روش هتلی!
طرز تهیه پنکیک کشمشی پنکیک کشمشی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت، سریع و بدون نیاز به فر …
طرز تهیه کیک روسی، به صورت ساده و تخته ای در منزل!
طرز تهیه کیک روسی کیک روسی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ بین المللی است که از دو لایه مختلف با طعمهای …
طرز تهیه شیرینی پاریس برست
شیرینی پاریس برست یکی از انواع شیرینی های معروف و پرطرفدار کشور فرانسه است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پاریس برست در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی پاریس برست | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد | ۱ پیمانه |
کره | ۱۰۰ گرم |
آب | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پنس |
خامه قنادی | ۲۰۰ گرم |
طرز تهیه شیرینی پاریس برست
مرحله اول
برای تهیه شیرینی پاریس برست خوشمزه در ابتدای کار آب را به همراه شکر و کره درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد، سپس به محض جوش آمدن حرارت را ملایم می کنیم.
مرحله دوم
حالا آرد الک شده را به همراه نمک یکباره به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود. در ادامه خمیر را به مدت ۵ دقیقه داغ می زنیم و پس از آن قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در ادامه اجازه می دهیم خمیر خنک شود، سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به قابلمه اضافه کرده و با تخم مرغ آخر وانیل را می افزاییم. حالا با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا خمیری نرم و یکدست که بسیار چسبنده است حاصل شود.
مرحله چهارم
در ادامه فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود، سپس روی سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم. حالا یک بشقاب در مرکز کاغذ روغنی گذاشته و با خودکار یک دایره می کشیم.
مرحله پنجم
در ادامه خمیر را درون قیف ماسوره ای با سر ماسوره دلخواه ریخته و خمیر را دور تا دور خط دایره ای پایپ می کنیم. حالا با انگشت روی خمیرها را که به صورت قله ای شده اند را کمی فشار می دهیم تا صاف شوند.
مرحله ششم
حالا سینی را طبقه وسط فر گذاشته و حرارت فر را به دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد کاهش می دهیم، سپس اجازه می دهیم نان ها به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته و روی آنها طلایی شود.
مرحله هفتم
در این فاصله خامه قنادی را با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا فرم بگیرد، سپس درون قیف ماسوره ای می ریزیم. پس از اتمام پخت نان ها سینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شوند.
مرحله هشتم
حالا نان ها را با کمک چاقو اره ای از وسط برش زده و خامه قنادی را روی آنها پاک می کنیم، سپس نان برش زده را روی خامه قرار می دهیم. در نهایت شیرینی را با پودر قند تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- atiehnik