طرز تهیه شیرینی پاریس برست فرانسوی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی پاریس برست

پاریس برست چیست قیمت پاریس برست تاریخچه پاریس برست طرز تهیه شیرینی مدرن فرانسوی پاریس برست فندق پاریس برست اکلر طرز تهیه شیرینی فرانسوی

شیرینی پاریس برست یکی از انواع شیرینی های معروف و پرطرفدار کشور فرانسه است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پاریس برست در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی پاریس برست
تخم مرغ۴ عدد
آرد۱ پیمانه
کره۱۰۰ گرم
آب۱ پیمانه
شکر۱ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
خامه قنادی۲۰۰ گرم

طرز تهیه شیرینی پاریس برست

مرحله اول

برای تهیه شیرینی پاریس برست خوشمزه در ابتدای کار آب را به همراه شکر و کره درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد، سپس به محض جوش آمدن حرارت را ملایم می کنیم.

مرحله دوم

حالا آرد الک شده را به همراه نمک یکباره به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود. در ادامه خمیر را به مدت ۵ دقیقه داغ می زنیم و پس از آن قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در ادامه اجازه می دهیم خمیر خنک شود، سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به قابلمه اضافه کرده و با تخم مرغ آخر وانیل را می‌ افزاییم. حالا با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا خمیری نرم و یکدست که بسیار چسبنده است حاصل شود.

مرحله چهارم

در ادامه فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود، سپس روی سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم. حالا یک بشقاب در مرکز کاغذ روغنی گذاشته و با خودکار یک دایره می کشیم.

مرحله پنجم

در ادامه خمیر را درون قیف ماسوره ای با سر ماسوره دلخواه ریخته و خمیر را دور تا دور خط دایره ای پایپ می کنیم. حالا با انگشت روی خمیرها را که به صورت قله ای شده اند را کمی فشار می دهیم تا صاف شوند.

مرحله ششم

حالا سینی را طبقه وسط فر گذاشته و حرارت فر را به دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد کاهش می دهیم، سپس اجازه می دهیم نان ها به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته و روی آنها طلایی شود.

مرحله هفتم

در این فاصله خامه قنادی را با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا فرم بگیرد، سپس درون قیف ماسوره ای می ریزیم. پس از اتمام پخت نان ها سینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شوند.

مرحله هشتم

حالا نان ها را با کمک چاقو اره ای از وسط برش زده و خامه قنادی را روی آنها پاک می کنیم، سپس نان برش زده را روی خامه قرار می دهیم. در نهایت شیرینی را با پودر قند تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 22 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.