طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی به روش خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه چای چورگی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه چای چورگی چای چورگی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه کشورمان است که با دستورهای متنوعی درست می شود، …
طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه بامیه مرغ بامیه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود، از بامیه …
طرز تهیه نان کماج سنتی و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه نان کماج نان کماج یکی از انواع نان های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورها و طعم های متنوعی …
طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی
شیرینی نازک قزوینی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی کشورمان است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی نازک قزوینی | |
آرد | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ۳ قاشق غذاخوری |
پودر قند | ¼ پیمانه |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست | ¼ پیمانه |
آب ولرم | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
مخمر فوری | ۱ قاشق چایخوری |
مواد لازم میانی شیرینی | |
پودر بادام یا پودر پسته | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | ۴ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی نازک قزوینی خوشمزه در ابتدای کار مخمر فوری را به همراه شکر و آب ولرم درون یک کاسه مناسب ریخته و کمی مخلوط می کنیم، سپس روی کاسه را با درپوش پوشانده و اجازه می دهیم خمیر مایه عمل بیاید.
مرحله دوم
حالا سفیده تخم مرغ را به همراه ماست و پودر قند درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم، سپس آرد را کم کم به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا خمیری نرم و یکدست که به دست نمی چسبد حاصل شود.
مرحله سوم
در ادامه حین کار روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و به ورز دادن ادامه می دهیم تا روغن جذب خمیر شود. حالا خمیر را درون یک کاسه چرب شده گذاشته و روی آنرا با یک پارچه تمیز می پوشانیم تا به مدت ۱ ساعت استراحت کند.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. حالا خمیر را روی سطح کار با کمک وردنه به ابعاد ۴۰ در ۳۰ باز کرده و به صورتی که یک سانت از لبه ها فاصله داشته باشد با روغن رومال می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مواد میانی را آماده می کنیم، برای این منظور پودر بادام را به همراه پودر قند و پودر هل مخلوط می کنیم، سپس به صورت پخش روی خمیر می ریزیم. توجه داشته باشید مواد میانی یک سانتی متر از لبه های خمیر فاصله داشته باشد.
مرحله ششم
در ادامه خمیر را از قسمت طول به آرامی رول کرده و خط اتصال خمیر را با دست محو می کنیم. حالا خمیر را با کمک وردنه کمی تخت کرده و به اندازه های ۲ سانتی متر با کاتر برش می زنیم، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله هفتم
حالا خمیرها را با فاصله درون سینی فر می چینیم، سپس اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شوند. پس از گذشت این زمان در صورت نیاز گریل را روشن کرده تا روی شیرینی ها طلایی و خوشرنگ شود.
مرحله هشتم
زمانی که روی شیرینی ها طلایی و خوشرنگ شد، سینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم شیرینی ها کاملا خنک شوند، سپس از کاغذ روغنی جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. در نهایت شیرینی ها را با پودر نارگیل تزیین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- delvan.cooking