طرز تهیه اسلایس کارامل و پسته خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه اسلایس کارامل و پسته خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه اسلایس کارامل و پسته اسلایس کارامل و پسته یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با مواد …

طرز تهیه شیرینی پفکی آجیلی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی پفکی آجیلی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی پفکی آجیلی شیرینی پفکی آجیلی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های مختلفی …

طرز تهیه کیک اسفناج به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک اسفناج به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک اسفناج کیک اسفناج یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست …

طرز تهیه آبنبات شیری

طرز تهیه آبنبات شیری

آبنبات شیری یکی از انواع آبنبات های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبنبات شیری در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم آبنبات شیری
شیر۲ لیوان
شکر۱ لیوان
کنجد۴ قاشق غذاخوری
پودر گردو½ پیمانه
پودر دارچین۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه آبنبات شیری

مرحله اول

برای تهیه آبنبات شیری خوشمزه در ابتدای کار شیر و شکر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و با همزن دستی به صورت مداوم هم می زنیم تا رنگ آن تغییر کند.

مرحله دوم

زمانی که مخلوط شیر تغییر رنگ داد، کنجد را به همراه پودر گردو و پودر دارچین به قابلمه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه درون یک سینی مناسب را با مقداری روغن چرب می کنیم.

مرحله سوم

حالا با سرعت العمل بالا مایه آبنبات را درون سینی ریخته و اجازه می دهیم کمی از دمای آن کاسته شود. زمانی که آبنبات ولرم شد، آنرا به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم، سپس به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 23 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.