آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن استراگانف رستورانی

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن استراگانف رستورانی

طرز تهیه چیکن استراگانف چیکن استراگانف، یک خوراک روسی است که از ترکیب گوشت مرغ و قارچ و سس سفید همراه با خامه …

طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مخصوص رستورانی غلیظ

طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مخصوص رستورانی غلیظ

طرز تهیه خورش کرفس خورش کرفس یکی از انواع خورش های خوشمزه و مفید ایرانی است که شباهت هایی به خورش قورمه سبزی …

طرز تهیه حلوا کاراملی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه حلوا کاراملی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه حلوا کاراملی حلوا کاراملی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و ساده است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه ماهی سوخاری

ماهی سوخاری در ماهیتابه طرز تهیه ماهی سوخاری ساده طرز تهیه ماهی سوخاری قزل الا طرز تهیه ماهی سوخاری دونفره طرز تهیه ماهی سوخاری خوشمزه و مجلسی طرز تهیه ماهی سوخاری پفکی طرز تهیه ماهی سوخاری با زعفران طرز تهیه ماهی سوخاری با برنج

ماهی سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار فست فودی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی سوخاری در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
ماهی۴۵۰ گرم
چیپس۱ پیمانه
فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری
جعفری۱ قاشق غذاخوری
باتر میلک½ پیمانه

طرز تهیه ماهی سوخاری

مرحله اول

برای تهیه ماهی سوخاری ساده ابتدای کار چیپس را کاملا خرد می کنیم، سپس درون یک ظرف مناسب می ریزیم. در صورت تمایل به جای چیپس خرد شده می توانیم از آرد سوخاری یا پودر سوخاری پانگو نیز استفاده کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله جعفری را می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه جعفری را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم.

مرحله سوم

حالا جعفری خرد شده را به همراه فلفل قرمز به چیپس خرد شده اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه تکه های ماهی را درون باتر میلک قرار می دهیم تا با یک لایه باتر میلک کاور شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله تکه های ماهی را درون مخلوط چیپس قرار می دهیم و مجددا می غلطانیم تا مخلوط چیپس سطح ماهی را به صورت یکدست پوشش دهد. در ادامه فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا سینی فر را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس تکه های گوشت ماهی را درون آن می چینیم. در ادامه سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم ماهی ها به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود.

مرحله ششم

در صورتی که فر در دسترس نداشته باشیم، می توانیم ماهی ها را درون روغن نیز سرخ کنیم. برای سرخ کردن ماهی ها حتما باید آنها را درون روغن شناور سرخ کنیم. در نهایت روغن اضافی ماهی ها را با دستمال حوله ای می گیریم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 22 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.