طرز تهیه سیب زمینی تنوری اسپانیایی مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکوی مرغ خام ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکوی مرغ خام کوکوی مرغ خام یکی از انواع غذاهای بسیار ساده و فوری ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست …
طرز تهیه کباب تابه ای قهوه خانه ای ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه کباب تابه ای قهوه خانه ای کباب تابه ای قهوه خانه ای یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است …
طرز تهیه پوره سیب زمینی سوخاری رستورانی مرحله به مرحله
طرز تهیه پوره سیب زمینی سوخاری پوره سیب زمینی سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که طرفدارهای زیادی در خاورمیانه …
طرز تهیه سیب زمینی تنوری اسپانیایی
سیب زمینی تنوری به روش اسپانیایی یکی از پیش غذاهای ساده و خوشمزه کشور اسپانیا است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیب زمینی تنوری اسپانیایی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی ریز | ۴۵۰ گرم |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ و ¼ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
سیر | ۴ حبه |
سس مایونز | ۴ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
خردل | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه سیب زمینی تنوری اسپانیایی
مرحله اول
برای تهیه سیب زمینی تنوری اسپانیایی ابتدای کار فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه سیب زمینی ها را می شوییم و از وسط به ۲ قسمت یکسان تقسیم می کنیم.
مرحله دوم
حالا سیب زمینی های خرد شده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به همراه ¾ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا سیب زمینی ها مزه دار شوند.
مرحله سوم
در این مرحله سیب زمینی ها را درون سینی فر از قبل چرب شده می ریزیم، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم سیب زمینی ها به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا مغز پخت و طلایی شوند.
مرحله چهارم
حالا سس مخصوص سیب زمینی را آماده می کنیم، برای این منظور پوست سیر ها را جدا می کنیم و می شوییم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه سس مایونز و آب لیمو ترش را به سیر اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله باقی مانده نمک را به همراه روغن زیتون و خردل به سس اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه پس از گذشت ۴۰ دقیقه سینی را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم سیب زمینی کاملا خنک شود.
مرحله ششم
در نهایت سیب زمینی های تنوری را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس سس را به صورت پخش روی آن اضافه می کنیم، یا اینکه سس را درون یک کاسه جداگانه می ریزیم و در کنار سیب زمینی ها سرو می کنیم.نوش جان.
- منبع :
- gan2m