طرز تهیه کیک شور خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی پاریس برست فرانسوی مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی پاریس برست شیرینی پاریس برست یکی از انواع شیرینی های معروف و پرطرفدار کشور فرانسه است که با رسپی های …
طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، این کوکو …
طرز تهیه کلوچه حلوایی خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله
طرز تهیه کلوچه حلوایی کلوچه حلوایی یکی از انواع کلوچه های خوشمزه و بین المللی است به عنوان میان وعده بسیار مناسب می …
طرز تهیه کیک شور
کیک شور یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که همانطور که از نامش مشخص است بر خلاف کیک های دیگر طعمی شور دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شور در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کیک شور | |
ماست | ۱۷۰ گرم |
روغن مایع | ½ پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
ادویه ایتالیایی | ۱ قاشق چایخوری |
آرد | ۱ و نیم پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ پنس |
پنیر فتا | به مقدار کافی |
فلفل دلمه ای و زیتون سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا | به مقدار کافی |
طرز تهیه کیک شور
مرحله اول
برای تهیه کیک شور خوشمزه ابتدای کار ماست را به همراه روغن مایع، تخم مرغ، شکر و ادویه ایتالیایی درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۴ دقیقه هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مرحله دوم
حالا آرد را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می ریزیم، سپس به همراه بکینگ پودر و نمک به مخلوط ماست اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود، سپس فلفل دلمه ای و زیتون را به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه درون یک قالب مناسب را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس مایع کیک را درون آن می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا پنیر فتا را به صورت مثلثی برش می زنیم و روی کیک قرار می دهیم، سپس فلفل دلمه ای و زیتون های خرد شده را به صورت پخش روی کیک قرار می دهیم. در ادامه مقداری پاپریکا روی کیک می پاشیم.
مرحله پنجم
در این مرحله قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کیک به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. در ادامه پس از گذشت این زمان کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم.
مرحله ششم
برای این منظور خلال دندان یا سیخ چوبی را درون کیک فرو می کنیم، سپس خارج می کنیم در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. در ادامه قالب را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود.
مرحله هفتم
در نهایت کیک شور را از قالب خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در ادامه کیک را به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم، سپس به همراه پنیر خامه ای، کره و … سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- cooking_lolo