طرز تهیه سابله کیک پفکی و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک موکا خوشمزه با سس کاکائویی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک موکا کیک موکا یکی از انواع کیک های خوشمزه و مخصوص کافی شاپی است که معمولا با نوشیدنی های داغ …
طرز تهیه چای چورگی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه چای چورگی چای چورگی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه کشورمان است که با دستورهای متنوعی درست می شود، …
طرز تهیه باقلوا رولی به روش ترکیه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه باقلوا رولی باقلوا رولی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که اصالت آن متعلق به کشور ترکیه می …
طرز تهیه سابله کیک
سابله کیک از کیک های مجلسی و مخصوص بین المللی است که با طعم ها و دیزاین های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سابله کیک در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم سابله کیک | |
آرد | ۱۹۰ تا ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۸۰ گرم |
عسل | ۴۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
جوش شیرین | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پنس |
مواد لازم کرم کیک | |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
پنیر ماسکارپونه | ۱۰۰ گرم |
پودر خامه | ۳ قاشق غذاخوری |
پودر قند | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سابله کیک
مرحله اول
برای تهیه سابله کیک خوشمزه ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج می کنیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا کره با دمای محیط کاملا هماهنگ شود. در ادامه تخم مرغ را به همراه شکر، عسل و نمک درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا مخلوط تخم مرغ را هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه کره به دمای محیط رسیده را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به آرامی هم می زنیم تا تخم مرغ نپزد.
مرحله سوم
در این مرحله زمانی که مخلوط تخم مرغ در آستانه جوش آمدن بود آن را از روی حرارت بر می داریم، سپس جوش شیرین را به اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود، سپس اجازه می دهیم مخلوط تخم مرغ کاملا خنک شود.
مرحله چهارم
حالا آرد را درون الک می ریزیم، سپس ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه نصف آرد را درون مخلوط تخم مرغ می ریزیم، سپس با لیسک مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه باقی مانده آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله خمیر را با دست مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. توجه داشته باشید در صورت چسبناک بودن خمیر به آن آرد اضافی نکنید. در ادامه خمیر را درون کیسه فریزر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال استراحت کند.
مرحله ششم
حالا پس از گذشت این زمان خمیر را از یخچال خارج می کنیم، سپس روی سطح کار را کاغذ روغنی قرار می دهیم و خمیر را روی کاغذ روغنی می گذاریم. در ادامه خمیر را با وردنه به قطر ۴ میلی متر باز می کنیم و به شکل دلخواه برش می زنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه اضافی های خمیر را بر می داریم، سپس با کمک چنگال روی خمیر را چند سوراخ ایجاد می کنیم و کاغذ روغنی را به سینی فر منتقل می کنیم.
مرحله هشتم
حالا سینی فر را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کیک به مدت ۵ تا ۶ دقیقه درون فر بماند تا بپزد و طلایی شود. در ادامه کرم سابله کیک را آماده می کنیم، برای این منظور پنیر ماسکارپونه را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله نهم
در این مرحله پنیر را با چنگال هم می زنیم تا بافت آن باز شود. در ادامه خامه صبحانه را به همراه پودر خامه درون یک کاسه جداگانه می ریزیم، سپس پودر قند را درون الک می ریزیم و روی مخلوط خامه الک می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی هم می زنیم.
مرحله دهم
حالا به هم زدن مخلوط خامه اضافه می کنیم تا خامه فرم بگیرد. در ادامه پنیر ماسکارپونه را به خامه فرم گرفته اضافه می کنیم، سپس مجددا با دور تند همرن برقی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه کیک را از فر خارج می کنیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله یک لایه از کیک را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس خامه فرم گرفته را درون قیف ماسوره ای با سر ماسوره ساده می ریزیم و به اندازه گردو کوچک روی خمیر پایپ می کنیم، سپس مجددا یک لایه کیک روی خامه قرار می دهیم.
مرحله دوازدهم
در نهایت به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود. در ادامه روی سابله کیک را مجددا به اندازه گردو کوچک خامه پایپ می کنیم و به دلخواه با برش های میوه، بیسکویت، گل خشک و کاکائو تزئین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- firoozeh_af